Никога повече хладилник Liebherr Либхер
-
- Автомобил: Golf IV
- Двигател: AKL 2000
Никога повече хладилник Liebherr Либхер
Колеги, никога няма да си купя хладилник Либхер отново. Гаранция 3 години и само два месеца след като изтече, изтече и фреона. Всичко е залято с пяна и да се достигне до изпарителя трябва да се дълбае пяната. Еднодневка за 1000 лв. Като го купувах, викам си българско производство ще дам повече пари, да е нещо качествено - но уви.
- boyan.chav
- Автомобил: VW Golf IV 1998
- Двигател: 1.4 16v 75hp AHW
- Контакти:
Re: Никога повече хладилник Liebherr Либхер
Либхер не бяха ли с 5 год. гаранция? Обажда ли им се на след-продажния сервиз?
- radi_nrj
- Автомобил: Audi A6 C4 Quattro Golf 4 TDI
- Двигател: AEL ALH
Моя сдаде компресор след 10 години. Обадих се на официалния сервиз на Либхер и реагираха бързо и адекватно.
- polovera_9n3
- Автомобил: VW POLO TDI
- Двигател: BNM 2007
Аз пък с електолукс, отпреди 4 години с 5 години гаранция- започна да ръждясва( май вратата му е от на дърт опел калника
), обадих се, казаха- гаранцията не покрива корозия, сигурно сте го наранили
, та като го напъне още малко ръждата и почвам да китосвам...

-
- Автомобил:
- Двигател:
Проблем с хладилник вече 15 години откак имам такова чудо и съм сменил поне 3 броя проблеми не съм имал , дефектирането на хладилник дефакто е доста рядко ама явно колегите са каръци.
- ел.техника
- Автомобил: GOLF4 TDI
- Двигател: AGR
Купих през 1996г.чисто нов комбиниран хлад.+фризер ZANUSI,и до сега работи като нов.Около 20г.без проблем,направо му се чудя. 

- Tipsy
- Автомобил:
- Двигател:
То и голф 2ките вървят още ама новите модели се развалят по-често.
Както се изрази един консултант - едно време имаше компресори данфос, даже като ти е комбинирано хладилник с фризер имаше 2 компресора, а сега един и е до късмет.
Нали трябва да се развалят и сменят иначе и производители и продавачи и сервизи ще фалират.
Както се изрази един консултант - едно време имаше компресори данфос, даже като ти е комбинирано хладилник с фризер имаше 2 компресора, а сега един и е до късмет.
Нали трябва да се развалят и сменят иначе и производители и продавачи и сервизи ще фалират.
-
- Автомобил:
- Двигател:
- Местоположение: София Nissan Primera GT, Passat 5.5 TDI, Mondeo MK4
В нас има един Бош, който вече 30 години не е мръднал. Единствен проблем е, че отслабнаха магнитите на гуменото уплътнение, та долу съм сложил един от хард на планка да държи вратата. Техниката едно време няма нищо общо с тази сега.
-
Колеги, кой какъв хладилник има и на колко години е си е негов проблем. Аз имам Саратов на 50години и още работи, но новата техника за 1000лв се прее.а., на всичкото отгоре струваше с 400лв повече от Зануси и Индезит от същия клас, но аз българското та българското. А сега да ме накарат да си купя - да, да, ама не.
Каквато и съвременна техника да си вземеш и най-скъпото да си вземеш пак няма да е като техниката от преди 25 години. Просто тези големи компании за да поддържат всички тези сервизи и магазини по цял свят трябва да продават скъпо. Тоест от себестойността на даден продукт се икономисва максимум средстава, гледа се колкото да изкара гаранцията. От друга страна цената се вдига колкото позволява пазара в дадена страна.
- genobuldoka
- Автомобил: vw golf 7
- Двигател: CUNA 2017
Имам 3 хладилника либхер, като единият е на 11 или 12 години и както каза колегата на 10 година издъхна компресора, а другите два от година и за сега са пушка. Може просто да си уцелил дефектен уред, което не означава че са лоши. Да те питам какъв модел си взе?
-
CUESF 3503. В сайта им не мога да открия начим за връзка с e-mail да им напиша благодарствено писмо. След диагностиката ми казаха, че 100% от дефектите били от едно място. Вече имам нов от друга марка, този га продавам на части - компресор електроника и т.н. Ако няма клиенти ще си имам скъп шкаф в гаража и няма да раждяса щото е инокс. Дано вашите не се развалят.
- milmar
- Автомобил: Passat B4 and B6 Variant
- Двигател: 1Z and CBDC
А може просто да разцветка тип инокс, иначе да си е хромирано тенеке
, не знам....
За жалост, това е положението с новата техника. Въпрос и на късмет е също. Спомена се Danfoss, да така беше преди ...

За жалост, това е положението с новата техника. Въпрос и на късмет е също. Спомена се Danfoss, да така беше преди ...
-
Инокс 100%. А Данфоса ще си го мечтаем. Между другото този е с Асс, майстора каза, че са добри.
- radi_nrj
- Автомобил: Audi A6 C4 Quattro Golf 4 TDI
- Двигател: AEL ALH
genobuldoka написа:Имам 3 хладилника либхер, като единият е на 11 или 12 години и както каза колегата на 10 година издъхна компресора
То на моя Либхер даже компресора не изгоря а самия мотор. Не сме почиствали едната тавичка редовно и беше преляла та заляла мотора. То се виждаше къде е текло...
Върни се в “ОФФ-Топик - електроника, техника, обзавеждане”