Здравейте колеги за сега се придвижвам с голф 2 от който като цяло съм си много доволен, но сега съм твърдо решен да се вкарам в нов филм, а именно голф 1 кабрио. Имам оферта и то прекрасна. Голфчето е '83 набор с 1.5 литров 70 кончета JB двигател. И най - накрая въпросът ми е : къде да гледам при огледа, какво би ми създало най - много проблеми от гледна точка на частите.
Благодаря предварително.
Голф мк1 кабрио
- wmalevski
- Автомобил: Golf Mk5
- Двигател: R32 DSG
Re: Голф мк1 кабрио
Гледай купето първо, страдат от рогове, долу където носачите се хващат за купето, около задния мост също прегледай.
Интериора разгледай, кабриолетите страдат от счупени дръжки за гюрука (тези които го захващат за предния прозорец). Ако няма сериозни липси и състоянието му и цената те устройва го вземай без да се чудиш ;)
Интериора разгледай, кабриолетите страдат от счупени дръжки за гюрука (тези които го захващат за предния прозорец). Ако няма сериозни липси и състоянието му и цената те устройва го вземай без да се чудиш ;)
-
- Автомобил: Golf mk2 Golf mk1 cabriolet
- Двигател: 2E JB
- Контакти:
Re: Голф мк1 кабрио
Колеги горд съм да се похваля че от днес съм собственик на голф мк1 кабриолет който въпреки изключително здравото си купе го чака дъллга реставрация с оглед на това че няма много време за него, НО ще стане някой ден 

Върни се в “Избор и покупка на автомобил”