Смяна на интериор на голф 4

Техническа и сервизна информация за Golf, Vento, Jetta и Bora
Потребителски аватар
Sashko_Trg
Автомобил: Audi A4 Avant
Двигател: 2 0 TDI

Re: Смяна на интериор на голф 4

Мнениеот Sashko_Trg » Нед 08 май 2011 19:18

Има нещо вярно в това и то май няма друг вариант да се възтановят тея пластмаси.

Потребителски аватар
morfei1
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот morfei1 » Вто 10 май 2011 19:57

Разглабянето не е голямо но се сваля джабката и корите под волана, също така и цялото барче за пепелника и продължението му към ръчната, заедно с заден пепелник и подлакътник.

Играчка си е да се изтъркат всички пластмаси, но удоволствието което изпитвам всеки път след това като влезна в колата си е несравнимо.

Всичко се продава примерно в ЕлитКар, АутоПлюс или Юнитрейд.... оригинални пластмаси, но цената няма да ви хареса.

Потребителски аватар
mircho82
Автомобил: Golf IV TDI GTI
Двигател: ARL 2001

Мнениеот mircho82 » Вто 10 май 2011 20:16

Мда, аз така преди 2 години реших да проверя за нови махагонови елементи по номерата видяни на самите тях и като ми изкочиха едни трицифрени суми на детайл и си викам "Не благодаря" и затова преминах на този вариянт.

Потребителски аватар
Mitara6ki
Автомобил: VW Golf IV
Двигател: AHF 1999

Мнениеот Mitara6ki » Сря 03 авг 2011 21:45

Колеги, вижте какво намерих:
http://www.avtointerior.com/index.html
Виждам, че са правили пластмаси на А4-ка, които са със същото гумирано покритие. Аз поне мисля волана да си го оправя при тях, че много ме дразни.

Потребителски аватар
mircho82
Автомобил: Golf IV TDI GTI
Двигател: ARL 2001

Мнениеот mircho82 » Сря 03 авг 2011 22:41

Мдаа мисля, че бяха някъде в горубляне в един гараж. Носих им цяло табло от Голф 5 с гръмнал еърбек и този на волана(не беше за препродаване :-) ) И съм доволен,нанасянето на гумираното покритие е равномерно и не се протрива. Издръжливо е на слънце обаче за капачките и по специално за дръжките и воланите незнам.

Потребителски аватар
morfei1
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот morfei1 » Чет 04 авг 2011 0:51

Аз съм се възползвал от услугите на тези момечта - косвено, правиха кола на мой познат и имах преки наблюдения, какво беше и какво стана. Правиха, цялостен салон - кожен, волан, също така и пластмаси по купето, колата беше със светъл интериор. Единственото което мога да кажа - много са добри!

MihailV
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот MihailV » Пон 18 май 2015 22:11

Здравейте, виждам че отдавна не е писано и коментирано по темата, затова ще ви поразбудя.
От Варна съм и скоро, ще се сдобия с Голф 4. Както вече доста прочетох по темата имам сходен проблем с панелите на вратите, които имат гумирано покритие. Видях и сайта на момчетата от предходните съобщения, които по снимки изглежда вършат чудесна работа, само че заради разликата в градовете не мога да си позволя да се възползвам от техните услуги. Искам да попитам някой знае ли и може ли да ме насочи към подобен тип услуги във Варна свързани с освежаване на интериора, тъй като нямам желание да се занимавам сам с това. Благодаря :)

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”