vr6
- slaveiko67
- Автомобил: Golf 3 GT TDI
- Двигател: AFN 96g
Re: vr6
Интересно...има я и тук,Колега.Колата е на сина ми...
А инфо от извора,така да се каже,мога да ти дам на Л.С.
С интерес ще следя коментарите...

А инфо от извора,така да се каже,мога да ти дам на Л.С.
С интерес ще следя коментарите...

- anonym0us
- Автомобил:
- Двигател:
Интересно, какво пречи да дадеш информация в темата? А само на Л.с? Ако може и на мен да ми пишеш Л.с, защото съм заинтерсован. 

- RO$$KO
- Автомобил: VW MK6 GTI
- Двигател: TSI EA888 2009
Ако колата е без забележка и си търсиш точно този модел и тн. може и да си заслужава.
Отвътре колата ми направи лошо впечатление че е доста мръсно и мърляво.
Отвън липсва халоген джантите и гърнето не са за тази кола (според мен) и "Фарове Хела Липстат с капаци в цвета на колата" такова нещо на снимките не се вижда иначе ако се продават с нея си е голям +.
Отвътре колата ми направи лошо впечатление че е доста мръсно и мърляво.
Отвън липсва халоген джантите и гърнето не са за тази кола (според мен) и "Фарове Хела Липстат с капаци в цвета на колата" такова нещо на снимките не се вижда иначе ако се продават с нея си е голям +.
- nuri_3556
- Автомобил: Golf 3+golf 4
- Двигател: AEK 1995+AGU 250+
- Контакти:
4800 е много според мен,особено ако взимаш да се гониш с тая кола,не си казал къде и колко ще я караш?
- zografski
- Автомобил: Golf IV V6 4Motion
- Двигател: AUE 2001
Според мен изглежда доста запазена и добре поддържана колицата за тези години, на мен пък ми направи добро впечатление вътрешния интериор. Само не знам дали бих дал тези пари, но това пак си е до ходене, гледане, пазарене и т.н. Колкото до мръсотията, едно VIP миене и вътре става като нова, ако салона и пластмасите са запазени. Успех с покупката и продажбата, според мен колата заслужава поне да се види!
Така временно се отказах от вр.Да не пускам нова тема мнение за тези екземпляри?http://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?topmenu=1&act=4&adv=11430217818730439&slink=9r82al и http://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?topmenu=1&act=4&adv=11432912610303080&slink=9r82al
Върни се в “Избор и покупка на автомобил”