agumba написа:Както се казва, авторът е от тия хорица, дето се чувстват истински нещастни, ако не могат да си позволят някой луксозен модел телефонче, или пък не зърнат, за удовлетворение на душата, последен модел мерцедес на улицата!
Струва ми се, че нещо си объркал коя е първата страница. Аз съм авторът и ако прочетеш първото мнение може да размислиш къде виждаш телефони и мерцедеси. Темата беше основно за онова плодово мляко. Освен ако не смяташ, че са го продавали в Кореком.
Относно храната и вкусовете - достатъчно е да се каже, че пиеш даденото мляко, 2-3-4 пакета един след друг и спираш когато не ти се пие повече течност. При сегашните подобия - пиеш и след малко добиваш допълнителни вкусове от подсладителите и ти минава желанието. А ако изпиеш 3-4 поред може да се отвратиш за година напред. Смисълът на темата беше такъв: Защо един хубав продукт не се възстанови и сега - ако рецептата не е изчезнала и неразгадаема. Сума бизнесмени с излишък от пари се чудят какво точно да подхванат, но никой не иска да пробва да произвежда нещо истинско. Всички искат да са като другите - слагаме еди какви си Е-та "защото така се прави в днешно време" и давай напред с поредния "нов" продукт (най-вече ново име).