Здравейте
От Русе съм и сме харесали една Jetta 1.9TDI 105 DSG 2010г.на 65 000км купувана нова от БГ. Понеже колата се намира в София-около Мол Сердика(кв.Подуяне) бих помолил да препоръчате сервиз за диагностика в този район.Може и съседните квартали-Гео Милев,Яворов..
Не познавам София, а и продавачът работи в Мол Сердика и ще излезе в раб.време да ни я показва,та затова търся сервиз в този район.
Имам и други въпроси.Собственикът твърди,че е сменял маслото на ск.кутия на 60 000км в официалния сервиз,но като проверихме по номер на рамата не излезе тази операция.. Последното посещение в официалния сервиз е Януари-2014 на 55 000км за монтаж/ремонт(не разбрах добре) на темпомат.След това не излиза нищо.Човекът твърди,че мин. година е сменил двг.масло и всички филтри,но е хубаво сега пак да се смени понеже почти не била карана.Според вас трябва ли да се сменят също горивен и възд. филтър или само масло и маслен филтър ?Също не съм сигурен този ДВГ има ли DPF филтър и дали е проблем,че доста време не е карана? Принципно пратихме наш човек да я види,за да не бием път напразно и по негови думи е като нова,с изключение леко олющен лак по горния ръб на задна дясна врата и заден десен калник.Притеснява ме,че може да е удряна там и може би не е боядисана както трябва,за да се лющи..
Но най-вече искам да я закараме на диагностика..малко ме е страх да вземаме на сляпо,въпреки че е на малко км.
Покупка на Jetta 1.9TDI 105 DSG 2010г. -Съвет за сервиз в СФ
- Ицку®
- Автомобил: 2xTouran TDI
- Двигател: CAYC 2014 и CFHF 2015
Re: Покупка на Jetta 1.9TDI 105 DSG 2010г. -Съвет за сервиз
Ако я купиш, по-добре смени всички филтри и масла, за да ти е мирна главата. Дали е удряна само на място може да се установи.
Отиди най-добре в оторизирания сервиз на VW. От Мол Сердика до порше софия изток са има няма 15 мин път. Там ще я прегледат най-добре и ще ти кажат ако има нещо. Само си запази час по телефона предварително. Успех с покупката.
- Pet_rov
- Автомобил: Passat Variant B4
- Двигател: ADZ 1996
Аз пък бих отишъл до някой от форумните майстори - хора с доказани неведнъж качества. И сигурно ще свършат качествено работата.
- bqlovento
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
За съжаление не мога да помогна, но ако е този ни дръж в течение. http://www.mobile.bg/11424093199802803
Върни се в “Избор и покупка на автомобил”