Питам се кога ще спрем да задаваме класическия въпрос от детската градина "Кой ми ср@ в гащите?"

777 написа:...Това, че точно Дълес не го е казал не значи, че видиш ли "явно" цялото нещо е измислица.
agumba написа:...Пък и не е толкова важно, кой, кога, и дали ги е казал, но явно са пророчески, в момента точно това се случва у нас!
agumba написа:Басирам се, че не можеш да го преведеш!![]()
![]()
eng написа:..Англичани, Французи не са по-работливи от нас, нито по ефективни- но знаят как да си търсят правата и как да ги отстояват....
plameney написа:eng написа:..Англичани, Французи не са по-работливи от нас, нито по ефективни- но знаят как да си търсят правата и как да ги отстояват....
Работил съм в Норвегия,работя в момента и в България.Норвежците са по-ефективни на работното си място от нас.Иначе и тях ги мързи също като нас,но с дисциплина и ако е нужно с глоби нещата вървят напред.Пример за лошо организирана трудова дейност имам от вчера.Наш работник идва на работа с маратонки вместо с предпазни обувки.Желязна плоча с тегло 40 кг му падна на краката,защото не е съобразил да постави правилно въжето за вдигане.Има сериозно наранени три пръста на единия крак.Друг пример:Конструктор допуска грешка,защото иска да му е удобно на него,вместо да намери по-евтин вариянт за справяне.Грешката му коства около 500 лева загуби на фирмата.Това само защото не е направил проверка с какви матеряли разпоага склада за да промени своята конструкция.Няма как да бъде глобен с 500 лева защото ще си ходи гладен цял месец.Другия вариант е да му се гласува заплата 3000 лева за да има от къде да го глобяват...Във всичко иска влагане на мисъл без значение къде посвета живеем.
Върни се в “ОФФ-Топик - други”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 39 госта