Тестване на дебитомер в движение
- tdi fen
- Автомобил: Skoda Octavia 1U Renault Clio
- Двигател: TDI AGR
Re: Тестване на дебитомер в движение
направо е за нов ако питаш мен
-
- Автомобил:
- Двигател:
И аз така си мисля ,но първо ще пробвам с чистене . Предполагам ,че 200-300 лв е нов 
Турбото ми е обикновено (не с променлива геометрия) и не съм имал грешки при него за пренадуване и VAG COМ показва налягане до 2.1 бара за момент ,иначе се движи около 1.9 бара колкото е и исканото налягане

Турбото ми е обикновено (не с променлива геометрия) и не съм имал грешки при него за пренадуване и VAG COМ показва налягане до 2.1 бара за момент ,иначе се движи около 1.9 бара колкото е и исканото налягане
- samo_pechka
- Автомобил: YAMAHA Drag star 1100+XJ 900 58L
- Двигател: V-twin 2002 + R4 1989
Къпеш го със спрей за поч. на спирачни апарати . По принцип всеки е подходящ, лично аз ползвам предимно на Вюрт, 5 кинта е флакона половин литър. Дано се оправи , но се съмнявам малко....
А това за налягането, искаш да кажеш 0.9 нали, не 1.9 ( това, че пише 1.9 не значи , че толкова е "надува", просто се отчита атмосф.+ налягането на турбото)
А това за налягането, искаш да кажеш 0.9 нали, не 1.9 ( това, че пише 1.9 не значи , че толкова е "надува", просто се отчита атмосф.+ налягането на турбото)
-
- Автомобил:
- Двигател:
Друг начин за проверка:откачаш буксата и караш,ако е по добре почистваш ,после търсиш от приятел за проба и после купуваш.
- hip-hopotam
- Автомобил:
- Двигател:
Може би тука никой няма проблем с дебитомера :)
Когато колата загубва мощност поради някаква причина е нормално да намалее и притока на въздух във двигателя...

Когато колата загубва мощност поради някаква причина е нормално да намалее и притока на въздух във двигателя...

- batkotivalio
- Автомобил: VW Golf TDI
- Двигател: AJM
- Контакти:
А ако при откачане на дебитомера няма никаква разлика във вървежа, това какво е?
batkotivalio написа:А ако при откачане на дебитомера няма никаква разлика във вървежа, това какво е?
Дебитомер!

Върни се в “Дизелови агрегати”