Неразумно ли постъпих....
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Re: Неразумно ли постъпих....
Доста време след случката....никои не ме е потърсил за нищо.Съвсем явно са си прибрали парите ....за документите не знам как са постъпили.Явно не е трябвало да се доверя на Полицията.Има си феисбук....щях да го намеря без проблем ..а и лична карта със адрес. 

- dj_beat_boxer
- Автомобил: GOLF MK4 2.3 V5
- Двигател: AGZ
Браво колега и аз бих направил същото, що се отнася до милицията то само това знаят да правят.
Онази с
ги гледа и си записва.
Онази с

- vucata
- Автомобил: Ford Mondeo MK2
- Двигател: 1.8TD 2000
- Контакти:
А те като са се притеснилиии....
- anonym0us
- Автомобил:
- Двигател:
Клипа е готин.... ама малко ми напомня на ония виц..... Чука на вратата смъртта... Отваря Чък Норис... - Кво искаш ма?? - Оййй коледо, мооййй коледо
Иначе колега "Вълчан" иди попитай в полицията какво е станало, поинтерсувай се, те няма да дойдат и да те информират. Те са от голямото добро утро, и се имат за нещо повече от хората които работят по 12 часа на ден, за да им усигорят заплатите. Ако си сигурен в това което казваш, и се окаже така... Ще е много жалко!

Иначе колега "Вълчан" иди попитай в полицията какво е станало, поинтерсувай се, те няма да дойдат и да те информират. Те са от голямото добро утро, и се имат за нещо повече от хората които работят по 12 часа на ден, за да им усигорят заплатите. Ако си сигурен в това което казваш, и се окаже така... Ще е много жалко!

- дърт милиционер
- Автомобил: WV Polo 2F 1993
- Двигател: 1.4 DIESEL
Мале......колко помия по родната Полиция.Тя напълно си заслужава хуленето. Там отдавна назначават куцо , сляпо и глухо.....само да са роднини . Апропо , ще ви разкажа една история когато бях голобрад сержант. Слизам от рейса в жк.Суха река и виждам че един тича към рейса .....тича си човека да се качи на рейса. След 50м. виждам че тичат две женски.....като ме видяха формен и ме засипаха със сълзи и сополи. Били теглили пари от банка и преди малко един им задигнал чантата с парите - 20 хилки. Веднага се затичах към потеглящия рейс - изкрещях на шофьора да не отваря вратите.....той глупака ги отвори. Крадеца побягна от задната врата и влезе в най близкия вход на блок до спирката. Хукнах след него - беше се затворил в асансьора и потегли нагоре. Побягнах нагоре и на 3тия етаж изпреварих асансьора/беше от старите и много бавен/ , дръпнах силно вратата когато се изравни с етажа и вратата се отвори - асансьора спря. Хванахме се гуша за гуша .....чантата с парите се разкъса и парите се разпиляха по пода. Вързах го с белезниците за парното в коридора и почнах да звъня по вратите хеле една се отвори и една баба с триста зора ми даде да се обадя по телефона в 5то РПУ/беше 1987г.нямаше JSM/. Дойдоха през това време и потърпевшите жени. След малко дойдоха колегите , прибрахме бандягата в районното и прочие. Когато взеха да броят парите в Районното......липсваха 500в/една пачка/. Претарашихме крадеца - няма я. Той наглеца вика - куката я гепи. Онези квачки ревнаха.....върнете ни парите......Направо ми идваше да потъна в дън земя . Дежурния офицер се разпореди да се види в асансьора/в подземието / да не са паднали. Така и излезе - намериха ги цялата пачка....как бяха паднали - не знам. Дори не ми се извиниха смотлите....Камо ли да ми благодарят. За 30г. служба след това имам няколко случая на грабежи.....но този съм го запомнил. Едно ще ви кажа - относно полицаите които са приели от вас протмонето - ако са достойни.....нищо няма да ги подмами да присвоят протмонето. Много лесно можете да проверите дали са го предали - Трябва да са го предали с протокол. Всичко се записва в дежурната книга. Ако няма нищо записано в нея- много тъжно. Много боклуци вече назначават в МВР.Срам ме е да кажа какво съм работил.....................Ха наздраве ! 

Върни се в “ОФФ-Топик - други”