купих си сирена,и сега искам да я сменя но не знам как да я свържа.в 1 сайт е описано как става и схема има но не разбирам!!!Моля помогнете!
http://forums.tdiclub.com/showthread.ph ... 960&page=3
И трябва ли да се прекодира със vds-pro
Добавяне на сирена на голф 4
Добавяне на сирена на голф 4
Последна промяна от evroto9 на Пон 07 яну 2013 11:51, променено общо 1 път.
- Vag_activator
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Добавяне на сирена на голф 4 помощ
Понеже и на мен ми предстои тази процедура.Клаксон сирената ти е под кората за чистачки,трябва да махнеш чистачките и да махнеш пласмасата!После сваляш старата сирена и монтираш новата!
После се разглобяват пласмасите под волана и намираш комфорт модула и там се връзват кабелите.След което се препрограмира с VDS PRO!
Ако питаш мен,изчакай да стане малко по топло че сега се пукат пласмаси....времето не е подходящо при -5 градуса.Да стане 5-10 градуса и тогава действай!Аз съм понасъбрал модове и чакам да ги монтирам наведнъж с едно разпиляване на колата.(мелодична сирена,обемни датчици,прибиращи огледала,самозатъмняващо огледало,сензор за дъжд...само май плафон W8 не съм намерил като се замисля.Но ива време до пролетта!)
Адресите който трябва да промениш ако си с 1C0 959 799B
Addresse: 4367
Стойност: 112
Address: 4368
Addresse: 4369
После се разглобяват пласмасите под волана и намираш комфорт модула и там се връзват кабелите.След което се препрограмира с VDS PRO!
Ако питаш мен,изчакай да стане малко по топло че сега се пукат пласмаси....времето не е подходящо при -5 градуса.Да стане 5-10 градуса и тогава действай!Аз съм понасъбрал модове и чакам да ги монтирам наведнъж с едно разпиляване на колата.(мелодична сирена,обемни датчици,прибиращи огледала,самозатъмняващо огледало,сензор за дъжд...само май плафон W8 не съм намерил като се замисля.Но ива време до пролетта!)

Адресите който трябва да промениш ако си с 1C0 959 799B
Addresse: 4367
Address: 4368
Addresse: 4369
Re: Добавяне на сирена на голф 4
Търся някой да има работеща програма vds-pro за Сливен,Стара Загора,Нова Загора
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”