Колега, как разбираш дали тече. Ако е от дъжда - така няма да успееш да локализираш проблема. Взимаш един маркуч, вдигаш мокета отдолу (от двете предни страни), сваляш чистачките и пластмасата и почваш да наливаш като от време на време (ако има и втори човек още по-добре) да проверяваш дали ще текне:
1. Малко в дясно от пластмасата за филтъра на купето - ако тече, значи не си я залепил хубаво (както беше при мен единия проблем) или под калника тече някъде;
2. Малко в ляво от пластмасата за електрониката (шофьорската страна) - същата работа като 1.
Имай в предвид и вратите - също болно място (както споменах) ... Аз съм ги залепил отдолу под кората със силикон за каросерии до средата покрай краищата на ламарината.
В най-краен случай - взимаш една изолация, както споменах, и лепиш целия леген под чистачките или нанасяш един дебел пласт навсякъде с Body 999 и го боядисваш отгоре хем да не се улющи и хем да не стои бяло. Слагаш под калника от изолацията и забравяш за течове :)
И все пак ако решиш сподели да кажеш като си намерил, че има вода, къде е била точно. Посредата на мокета ? В краищата под вратата било ли е мокро ? Кората на вратата отдолу била ли е мокра и между прага и гумата дали е имало вода ?