Здравейте наскоро и аз станах горд собственик на В7, автомобила е произведен април 2011г., като е оборудван с RNS510 със задна камера за паркиране.
За мое най голямо учудване не успях да се свържа с блутута на автомобила. При доста ровене и търсене на меню за свързване, чрез блутута не открих такова. Минах през автотрейд Варна и те без да закачат автомобила и дори да го погледнат, ми заявиха, че явно липсва модула за телефона. На въпроса ми колко струва модула същите ми обявиха цена 600 лв., но имало проблем, защото трябвало да се окабелява допълнително за микрофон.
-Можете ли да ми посочите аналог на модула, който предлагат дистрибуторите на Фолксваген? Може ли да се поръча примерно от Шкода?
-Щом имам работеща функция за гласов контрол, не може ли да се ползва и не би ли било редно да се ползва този микрофон, с който е оборудвана колата!?
-Може ли да е заключена тази функция? При натискане на бутона ТЕЛЕФОН на волана не става нищо, а при натискане на бутона ТЕЛЕФОН на навигацията ми спира звука на радиото или на друго което се ползва в момента.

Бутут за RNS510
- xtoni
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Бутут за RNS510
Щом бутонa phone само спира звука от говорителите наистина няма модул!
Моят, който се продава е в следния линк, който е съвместим b7 плюс налично окабеляване! Колкото до микрофона го имате и се ползва вашия когато се монтира модула! Само че този модул който имам работи с Rsap тоест няма съвместимост с Айфон и htc, с някои самсунг да, нокиа, блякбъри и др няма проблем! Ето линк на модула
http://olx.bg/ad/vw-bluetooth-modul-rsap-rcd-rns-310-510-ID4kKgv.html#c7ea895fa5
Моят, който се продава е в следния линк, който е съвместим b7 плюс налично окабеляване! Колкото до микрофона го имате и се ползва вашия когато се монтира модула! Само че този модул който имам работи с Rsap тоест няма съвместимост с Айфон и htc, с някои самсунг да, нокиа, блякбъри и др няма проблем! Ето линк на модула
http://olx.bg/ad/vw-bluetooth-modul-rsap-rcd-rns-310-510-ID4kKgv.html#c7ea895fa5
А къде трябва да стой този модул, защото аз си натъкнах на подобен на този който си посочил в обявата. Намерих го в задната дясна част на колата или по точно в нишата на задния десен калник. Буксите са същите но ме достраша да извадя модула предположих че е модул за задната камера или парктроника.
- xtoni
- Автомобил:
- Двигател:
По принцип се намират под седалката на пасажера, но не съм имал случай точно с пасат б7 за блутут! Ако се вижда парт номера на етикета само го снимай без да го вадиш и ще ти кажа за какво е :)
Върни се в “CAR Audio, Video & Navigation”