Имах кола моно инцекция 70 коня и вървеше добре като за мошноста си, но според мен мошноста е много малка, за в града става, обаче не мисли да я караш изън града и ако я караш карай полека, сигурно 100 пъти за малко да се претрепя заради това че при нужда от мошност я няма и за секунди може да стане белята, както за острия нож че е по безопасен от тъпия, същата работа а данъка е един път в годината, дали ще дадеш 20 лв или 50 или 100 не е кой знае какво, поне според мен, поне си вземи една идея по мощна, брат ми има 1.6 16V 102 коня фиат браво, обаче е стрела, карал съм я извън града и е доста бързичка, не я спъват нагорнища и задминавания.
А има и други доста икономични и добри коли и дори по евтини, като не ти е до красота или гъзария, има рено клио дизел dTi един от най-здравите и надеждни мотори, на жена ми реното със същия мотор dTi дизел 80 коня обаче турбото си е турбо, при нужда дава още няколко коня и става работата и е икономичен и то много, с 20 лв нафта минава 130-140 км градско, данъка следващата година ще е към 30 лв, до сега беше 50 на година.
Мнения за 2 автомобила
-
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Мнения за 2 автомобила
Ами ще стъпи на поне 5000 лева , а кола новнос да няма нещо за ремонтиране еле пък 15 годишна това си е 1000000% невъзможно , и като ударим чертата опелчето ни стъпало на 5500-6000 лева.
- betaserk
- Автомобил: Renault Zoe
- Двигател: electric 2014
- Контакти:
Точно
гледай евтиното да не ти излезе по скъпо накрая както почти винаги става.

- stefan4o
- Автомобил: VW Jetta
- Двигател: PN 1990+KR 1987
- Контакти:
betaserk написа:Имах кола моно инцекция 70 коня и вървеше добре като за мошноста си, но според мен мошноста е много малка, за в града става, обаче не мисли да я караш изън града и ако я караш карай полека, сигурно 100 пъти за малко да се претрепя заради това че при нужда от мошност я няма и за секунди може да стане белята
Е чак пък колата да ти е виновна, че без малко да се претрепеш и то на няколко пъти

- betaserk
- Контакти:
Не ми е била виновна колата, много се грижех за колата си и такава втора нямаше като нея, но беше слабичка няма какво да се лъжем, надценявах я! Почвам да изпреварвам и се изравнявам с някой тир и отсреща идва засилена кола и няма на къде, нито напред нито назад, сега съм доволен, извън града лети, не че карам с 300, 100/120 карам през почечето време, 140 като задимавам и пак на 120. Колегата както си реши, но го съветвам да си вземе нещо по мощно, може да е само за града, но ще се наложи и извън града и тогава ще е зор и за града трябва мощност, има ситуаций когато трябва мощност да има.
-
- Автомобил:
- Двигател:
От тези двете определено Опела е по-добрия вариант, съмнява ме изобщо да има съмнения. Доказано корава машина с един от най-хубавите двигатели си избрал. Пежо 307 ми беше по-предишната кола и не бих повторил НИКОГА!!! Окачването е по-чупливо от на Фиат, електроника проблемна като на алфите, вътре пластмасите са като на голф..Хубаво беше двигателя( при мен 2.0 ХДИ 136 коня обаче) и возията...
" данъка следващата година ще е към 30 лв, до сега беше 50 на година."
На какво се дължи това колега ?
Относно въпроса аз бих избрал опела.
На какво се дължи това колега ?
Относно въпроса аз бих избрал опела.
- betaserk
- Контакти:
Ами 2001 е реното на жената и стана 14 годишна и нали пада данъка.
П.П. Наистина не са хубави тези пежа, но и опел не бих си взел аз, предишната ми кола беше фиат типо 1.4 бензин моноинженция 70 магарета и навремето бензина като беше 1,64 до Хасково отивах за 10 лв и се връщах, много икономична беше, но много малко ми беше тая мощност, сравнена с пасата направо лазеше. Та има фиати хубави!
П.П. Наистина не са хубави тези пежа, но и опел не бих си взел аз, предишната ми кола беше фиат типо 1.4 бензин моноинженция 70 магарета и навремето бензина като беше 1,64 до Хасково отивах за 10 лв и се връщах, много икономична беше, но много малко ми беше тая мощност, сравнена с пасата направо лазеше. Та има фиати хубави!
Върни се в “Избор и покупка на автомобил”