Каспър написа:nanobanano написа:За тази зима има ли нещо ново на пазара? :)
Новото е че, добрия стар Velind който миналата година беше 15 лв. тубата с 5 литра концентрат при вносителя S&K, от тази година вече е 20 лв.

И въпреки цената според мен си остава фаворит в съотношение цена/качество, без да го сравнявам с евтините бълвочи разбира се.
Ходих до вносителя и си взех нова туба Velind и цената на място е 16 лв. 20лв. е цената в сайта. Внимавайте обаче ако взимате от тази течност с какъв етикет е и каква е течността вътре, защото мен на място в склада се опитаха да ме минат, а за доставките им в Метро и големите магазини не ми се мисли. Първо ми дадоха туба с отворена капачка, с изтекъл срок на годност, със стария етикет на Velind и лепнато отгоре малко етикетче с нов срок на годност. Цвета на течността вътре беше различен от този на истинския немски Velind. Просто в същата сграда Autoquali си произвеждат тяхна течност и използват тубите на Velind като сипват тяхна течност вътре и я продават за Velind на доста по-сериозна цена. Грозно и типично по български

След като се усетих, че ме цакат поисках нова туба от току-що получените палета с Velind и ми дадоха неразпечатена туба с новия етикет, без преправян срок на годност и с друг цвят на течността вътре.
Отваряйте си очите, защото от всякъде дебнат дребни мизерни душици живеещи само за да яхнат поредния заблуден клиент.