Или по-точно казано...на много хора не им дреме грам коя фирма е дошла да си прави рекламата на събора...за участниците и публиката е важен купона и наградите- ТОВА кога ще го разберете??? Колко пъти да Ви се каже, че абсолютно никой от публиката и участниците не ги грее ? За тях е важно само и единствено релакса и забавлението...за това е събор! А вече клуба как ще организира нещата....това е друга тема. Питахме и за мацки за миенето на колите...пак до пари ли опряха нещата, или е някаква реклама? Кратко точно и ясно можеше да го кажете това нещо... АутоМоушън колко и какви награди раздадоха? Доволни остават Vwclub, че е имало АутоМоушън на събора за рекламата.... а публиката и участниците?
Разговора ми с теб Влад се загуби точно от този отговор който ми подметна...не съм мислил и грам за тъпата реклама на някой, а за удоволствието от наградата, която Шарки Фолио можеше да предостави...разбира се не мога да мисля като Вас...администраторите на Vwclub... не мога да мисля само за реклама... аз и както много други мислим за кефа и удоволствието от това да вземеш 1во място в дадена дисциплина и съответно да бъдеш награден...
За какво тогава да се организира тоя събор, като много хора си правят дръпки по 202ра, околовръстното и така нататък...
Няма значение...минало заминало

П.С
Спасе, кво да кажа и на кой....нали идеята Ви беше, хората да организират нещо...За чии да казвам тогава на някой да се свързва с Вас, след като Вие предложихте НИЕ дето все се оплакваме от нещо да направим организация....Или викаш Вие сте по-представителни...не може ние да Ви излагаме