Ако имате търпение прочетете докрай това което съм написал. Благодаря ви.
Работех 5 години на бензиностанция от голяма верига, и дойде момента в който започнаха да искат стикера за технически преглед на газовата да е валиден, и ако щете вярвайте като започнахме да ги искаме на клиентите от 10 клиента имаше само един. Почна се едно пазарене че са забравили, или че него носят и т.н.
Ако знаете на какви бутилки съм попадал не е истина!

целите са в ръжда, не закрепени добре, масово пълначките са им вътре, испускат, въртът се едни кранчета за спиране и т.н ужас.
Клиентите се сърдеха че не ги зареждаме, псуваха ни, обиждаха ни, оплакваха се в офисите, но както сами се досещате за такова оплакване отговора е един, ТЕ СА ПРАВИ И ОТ СЪОБРАЖЕНИЯ ЗА СИГУРНОСТ НЕ СА ВИ ЗАРЕДИЛИ АВТОМОБИЛА., към мен лично е имало няколко оплаквания по този въпрос, стигали сме до физическа саморазправа с клиенти които нямаха стикери и искаха да заредят.
Всеки искаше да мине между капките. Но като ги гледах изобщо не им пука за това в какво състояние им са газовите уредби.
Най интересния случай беше един германец, попитах го на анг. език дали има паспорт на газовата и той ми показа ИСТИНСКИ ПАСПОРТ. да беше на немски но вярвах на 100% че е изряден, то ако те не са изрядни... кой тогава, и със голям кеф му заредих колата, просто хората си държат на сигурността на 100%.
И за последно точно преди на напусна работа бяхме с колега на работа и дойде една жена на средна възраст, поискахме и стикер и тя го показа, беше ВАЛИДЕН, зареди си колата с газ за 20 лв, помня го точно случая, и си тръгна, и след секунди се чува силен гръм, ужас, с колегата изтичахме на булеварда и видяхме че същата кола буквално и се разцепи задницата, газовата е гръмнала. като по чудо на жената и нямаше нищо, викнахме пожарна и органичихме движението колкото можем, след това ни разпитваха да ли газовата уредба е имала технически преглед и т.н, даже жената говореше в наша полза и потвърди че сме й искали стикер за газовата. в последствие се оказа че бутилката просто и е дошло време, била от старите едни големи червени.
Извода от това е, че газовата уредба дори и да е минала преглед пак не е на 100% сигурно.
Не е шега работа това, не става само каране, трябва да се обърне внимание и на това.

Благодаря ви.