Ами то наистина сме във война!!! Днес се връщам от Дупница рано сутринта... ей, направо тоя народ е озверял, полудял, комплексиран и още не знам си какво!!!!! Карах със 90 през цялото време, щото като вдигна 100 и почва да ми тресе цялата предница, ще се спукат да ме задминават, въпреки шибания път, осеян с огромни кратери, и ще се скъсат да не спазват ограниченията!!!! При това на няколко пъти щяха да ме натикат в банкета на пясъка, поради насрещно идващите коли... абсолютно неправилни изпреварвания. Аз просто се чудя толкова ли вече е въпрос на живот и смърт и простотия да тръгнеш от някъде и да стигнеш жив и здрав и горе долу с не толкова изпилени нерви от такива педерастчета!!!
Както и да е... купонът не беше свършил - напротив, с влизането в София едва започваше!!!! Писна ми вече от разни тъпунгери, с разни "тунинговани" жигулки, които се правят на много бързи и отворени, когато има ограничение 60... те точно тогава те изпреварват, независимо, че е забранено. Пибиткам, светкам с фаровете защото ще ми откърти страниното огледало, нито приема, нито предава... пердаши нашия пич с 80 и си мисли, че направил голямо нещо!!! Та да ви предупредя - червена раздрънкана жигула, с червен надпис RACING на задното стъкло... тоя е луд.
Ок, стигам някак си до Горнобански път, а там задръстване, и няколко идиота навлезли в насрещното (мойто) платно... едвам минах, то хайде, че са ни тесни улиците, тесни са, ама то па да влезеш в насрещното и да се обрасуват две нови колонки там... това си е чиста дивотия!
Пристигам си най-после в Люлин... разни тъпи овци и патки се разхождат по платното, все едно съм задължен да се кача на тротоара и да мина от там, та да не ги безпокоя!!!
Е, леле, като ме хванаха нервите, като почнах да пиля гуми, и да набивам спирачки точно на по 4-5 метра от тях, и в същото време пибиткам яко, та да им проглуша ушите, брех мамка му!!! Да видиш как всички бягат надалече, и никой не смее да ме изпревари, никой не смее да ми се разхожда пред колата!!!
Да му се не види, това ли е начинът да се кара нормално в BG? Значи клаксона трябва да е натиснат постоянно, дългите светлини пуснати и да давам яко газ и да не спирам на никого нито пък да ги пускам... изобщо трябва да карам грубиански?!?!?... Имаше една поговорка - "Бий, за да те уважават". Добре, де, защо трябва да е така? Защо трябва да сме такива говеда?
Явно мечтите ми за това да се променим към по-добро ще си останат една утопия.
Снощната катастрофа на ОМВ
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
-
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
По думите на VW_FEN и отсествието ми от страната, нещата не изглеждат хич розови......даже се влошават и то със светлинна скорост!
Само за колко убити и колко инцидента стана въпрос в тая тема за няма и една седмица
Аз всеки път като се прибера и карам много "нежно" щото свиквам с тва дето е при мен, ама май ще застрашавам "другите", като един дето се опита да ми се спре в багажника след като спрях на пешеходна пътека за да пусна майка с количка, ми ебати, през нея ли да мина, или понеже на народа му е трудно да си го правим ОЩЕ по трудно......
....не разбирам!
Само за колко убити и колко инцидента стана въпрос в тая тема за няма и една седмица

Аз всеки път като се прибера и карам много "нежно" щото свиквам с тва дето е при мен, ама май ще застрашавам "другите", като един дето се опита да ми се спре в багажника след като спрях на пешеходна пътека за да пусна майка с количка, ми ебати, през нея ли да мина, или понеже на народа му е трудно да си го правим ОЩЕ по трудно......
....не разбирам!
-
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
VW_FEN написа:Точно така... тук сме военно пътно положение. Всеки гледа да те претрепе и хич не му пука от нищо... И то не е само един ден, да кажеш, че е имало магнитни бури или завишена слънчева активност... така си е всеки ден.
айде айде... требе да има РЕСПЕКТ

не че карам лудо.. много внимателно даже, но си настъпвам дето мога... окачването и без това съм го прежалил вече... дебиш

VW_FEN написа:Пристигам си най-после в Люлин... разни тъпи овци и патки се разхождат по платното, все едно съм задължен да се кача на тротоара и да мина от там, та да не ги безпокоя!!!
А аз си мислех, че само в Подуяне тротоарите се използват единствено от "балами", дошли на гости в квартала. А тук никой не паркира на тротоарите, съвсем свободни са. И въпреки това пешеходците се размахват по платното. И като ги наближиш чакат да намалиш и чак тогава се дръпват - дебилия.
То тук се използва и една местна поправка в закона, дето не я знаех - за "предимството на по-широката!?! улица". Редовно излизам през едно кръстовище, дето никой не ми уважава десностоенето, та требе да се оглеждам като гърмян заек. Чудя се аз 'що така тея хора и един път едно рено взе че спря малко след кръстовището. Спирам аз и му викам на оня: "Пич, да си чувал нещо за правилото за десностоящия?". Оня без да се замисля ми вика: "А ти за правилото на по-широката улица?!" Бре, а сега де?!
BTW Улиците са еднакво широки на окомер, но тази, дето е без предимство, пресича булеварда - явно от тук наследява някакви неприсъщи свойства.
Ясно е че трябва да се кара внимателно, щото е пълно с луди, но и не трябва да се пускат лудите да вилнеят и да им се прави път. Когато не бързам някъде за важна среща определено притискам нахалниците до степен, когато става опасно. Ако и тогава не клекнат, отстъпвам до следващия път. Иначе се умножават и стават все по-нахални и опасни.
Върни се в “ОФФ-Топик - други”