(слава на бога форума зарежда бързо
). Реших да направя няколко теста:
1. Ping до gateway - 1ms
2. Ping до facebook.com - при първи опит (вчера) беше 70ms, днес е вече на 193ms
3. Ping до youtube.com - идентични резултати.
Преди да кажете причината е компютъра, направих същите замервания с другия персонален, същите резултати. Преинсталирал съм windows-а, като съм форматирал на цяло харда, зада избегна скрити вируси и тн. При тестване на лаптопа посредством безжична връзка резултатите са даже по лоши. Странното в случая е, че забавянето се усеща само на моя компютър (можеби най-слаб от към параметри).

И аз бях толкова години към тях и бам подобни симптоми.Губи пакети.Пусни тест за пакетите не помня как точно беше командата.При мен се оказа че губи пакетите на третия скок а той е точно ГРТ на квартала.И им звънях и скриййншото им пращах от тестовете,те си знаят "амии тук при нас показва че имате идеалне нет"..И има казвам абе хора при вас може да има но при мен няма.След няколко опита все пак дойдоха техници и директно смениха рутера.Ефект моментален но за няколко дена.Пак разговори пак същите думи и ги зарязах.На въпроса в офиса "защо искате да прекратите договора" отговора "възникна технически проблем който не можете да поправите" и до там.