Golf MK3 AFT 97, ел. прозорци + крадци
Re: Голф 3 АФТ,97, ел. прозорци + крадци
Да, и аз за това се замислих, но ще разбера като я откача :)
- piter_96
- Автомобил: VW Golf III VW Golf III Variant
- Двигател: AFT 1997 AAM 1994
Bai Sando написа:Да на бравата е закачена тая буксичка.Като задържиш ключа,едно малко микро ключенце прави контакт.
Ако влезне вода в него е възможно от там да прави номера.
Не знам ако я откачиш,дали ще ти работи централното от ключлката после
Работи, на колите, които нямат ел.стъкла бравите са същите, просто няма кабели до входа за буксичката.
- инжектопляктор
- Автомобил:
- Двигател:
Бях писал как се решава проблемът със свалянето на стъклата. Голф3 не знам да има комфорт модул, който да оперира със стъклата от ключалката. Всичко е едно реленце и няколко кабела. На всяка врата ако се отрежат точно по 2 проводника, които влизат в машинката, няма да може от бравата с ключа да се свалят стъклата. Цялото регулиране на Ел.стъклата е от копченцето и машинките. За да падат някъде има в маншоните скъсан кабел, някоя букса е пълна с вода, има сериозен проблем с микролючето в бравата. Аз проблема с микроключетата съм го решил с клещите резачки. Сега нито се вдигат, нито се свалят стъклата чрез ключалката. Същевременно 2-ното заключване и централното плавното си работи.
Един особено тъп вариант е да си разкачаш клемата на акумулатора. Няма ток - стъклата нито се вдигат, нито се свалят. Може да се отключват предните 2 врати и механично, без да има ток и без централното.
Тая букса с 3 проводника в ключалката не е само за стъклата. Тя е и за плавното заключване, т.е за активиране на вакуум машинката. Иначе трябва механично да заключваш, да напъваш все едно затваряш с лостчето отвътре на вратата и тогава централното да щракне и другите 3 врати. Та ако колата има централно, дори и да няма ел.стъкла, тая буксичка според мен би трябвало да я има.
Един особено тъп вариант е да си разкачаш клемата на акумулатора. Няма ток - стъклата нито се вдигат, нито се свалят. Може да се отключват предните 2 врати и механично, без да има ток и без централното.
piter_96 написа:Работи, на колите, които нямат ел.стъкла бравите са същите, просто няма кабели до входа за буксичката.
Тая букса с 3 проводника в ключалката не е само за стъклата. Тя е и за плавното заключване, т.е за активиране на вакуум машинката. Иначе трябва механично да заключваш, да напъваш все едно затваряш с лостчето отвътре на вратата и тогава централното да щракне и другите 3 врати. Та ако колата има централно, дори и да няма ел.стъкла, тая буксичка според мен би трябвало да я има.