силов тунинг за голф
силов тунинг за голф
Може ли да се вдигнат конете на голф 2 1300 кубика и как става.може би 2 карбуратора или турбо,чип предложете нешто или наи добре е нов двигател ама много неща трябва да сменям та ако може за моито бебче нещо да се направи кажете
това ми е колицата не я ссменявам като тоя голф друг няма имам такива случки с него че ако е била друга кола да е в моргата вече.Еми чувал сам че може да се сложи още един карбуратор и стувало около 150 кинта и може би един компресотр тук може да ми се смеете но сам чувал че може да се приспособи вентилатор от сешуар да вкарва ваздух какво мислите
за преживелиците ми
1. останах без грам вода в смисал прегря ми маслото и се вклучи зумера налях вода и няма проблеми
2. откасна ми се полуоската проби дупка в скоростната кутия с една ламаринка и черен силикон я залепих и нямам проблеми няма теч като нова
испада ми предното колело с 20-30 км/ч догоних я сложих гумата и пак няма проблеми
така мога да изреждам до утре
1. останах без грам вода в смисал прегря ми маслото и се вклучи зумера налях вода и няма проблеми
2. откасна ми се полуоската проби дупка в скоростната кутия с една ламаринка и черен силикон я залепих и нямам проблеми няма теч като нова
испада ми предното колело с 20-30 км/ч догоних я сложих гумата и пак няма проблеми
така мога да изреждам до утре
- musura
- Сър
- Автомобил:
- Двигател:
stas123 написа:за преживелиците ми
като ги чета и се убеждавам, че не са ти нужни повече коне

а относно сешоара - използва се основно за сушене на коса, а тази кола за да и сложиш "едно компресорче" ще ти трябват малко повече пари от стойнстта на автомобила

- vw_golf_2_Memphis
- Автомобил:
- Двигател:
...
Последна промяна от vw_golf_2_Memphis на Съб 22 яну 2011 23:34, променено общо 1 път.
- AUDI
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Ако двигателя ти е в добро състояние, 1.3 върви доста добре, развърта се бързо, вади доста приличен звук даже. Срам ме е да си кажа, но с един такъв Голф държах до 100 км/ч на равно със собственото си Венто 1.8 ААМ, карано от мой приятел. Истина е, обаче, Голфа е добре поддържан и в отлично състояние.
- gas
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
важно е да кажеш колко пари си приготвил за да си засилиш колата,поне горе-долу.фирми като sorg-motorsport правят основно мотори 1.3 за поло-вери и имат доста интересни нещица,но цените няма да ти се понравят(предполагам).ако приготвш 1500лв може да се здобиеш с 16 клапанов мотор(редовен),ще има за монтаж при спец.,ще има и за освежаване и смяна на някои неща ако е необходимо,вероятно и ще ти останат.това са доста коне над твойте в момента, които с тия пари неможе да извадиш от сегашния мотор.