Производителите на чадъри се молят за дъждовно лято.
Производителите на сандали се молят за сухо лято.
Производителите на бира се молят за горещо лято.
Само производителите на ракия не се молят, а произвеждат ли, произвеждат.....

Мнооогоо яки вицове :)
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- anonym0us
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Мнооогоо яки вицове :)

Последна промяна от anonym0us на Чет 25 юни 2015 21:50, променено общо 1 път.
-
- Автомобил: VW
- Двигател: 2000 GTI
Не е виц,а поговорка,но много ме кефи а пък незнам за кой раздел е и ако не е за тук то нека някой можещ и знаещ да го премести където трябва. "жената може да е от всякъде,но кучето и колата задължително трябва да са от немско"
- calm
- Автомобил: VW PASSAT B5
- Двигател: 1.8T
- Контакти:
3 часа сутринта. В спешно отделение докарват двама, на единия ръката заседнала до лакътя в задника на другия. Лекаря ги гледал, гледал, гледал и казал
- Момчета, вие не сте за тук.
- А за къде сме - чул се примрял глас.
- За кукления театър...
- Момчета, вие не сте за тук.
- А за къде сме - чул се примрял глас.
- За кукления театър...
- R.o.s.e.n
- Автомобил:
- Двигател:
В пътнически самолет някъде по средата на полета стюардесата съобщава:
- Уважаеми пътници, моля седнете на местата си и закопчайте коланите!
Всички много притеснени се подчиняват. Командирът на самолета става от своето място мърморейки:
- Уф! Най-после тоалетната е свободна!
- Уважаеми пътници, моля седнете на местата си и закопчайте коланите!
Всички много притеснени се подчиняват. Командирът на самолета става от своето място мърморейки:
- Уф! Най-после тоалетната е свободна!
- djfunnyman
- Автомобил: passat 1.8i 79kw
- Двигател: PF 1988
- Golf 3 Yahting GT
- Автомобил: VW GOLF III YACHTING GT VARIANT
- Двигател: AEK 1.6-74kW - 1996
Днeвниĸът нa oбиĸнoвeния гpъĸ
Днec cтaнax в дeceт чaca. Toвa мaлĸo мe paзcтpoи - ниĸoгa нe cъм ce cъбyждaл тoлĸoвa paнo, мaй тpябвa дa пoceтя личния cи лeĸap. Излязox нa тepacaтa, пoлoвин чac пиx ĸaфeтo cи и чeтox вecтници, пocлe пoex зa paбoтa. Kapax ĸoлaтa c oтвopeни пpoзopци, зa дa мoгa cвoeвpeмeннo дa yĸaзвaм нa дpyгитe шoфьopи гpeшĸитe им. He e мнoгo пpиятнo и чecтo cpeщaш нepaзбиpaнe, нo нямa ĸaĸ - тoвa e дълг ĸъм oбщecтвoтo. Cлeд oĸoлo дeceт ĸилoмeтpa шoфьopът нa eднa ĸoлa ми oтcтъпи пpeдимcтвo. Oпитax ce дa cи cпoмня дaли нe e няĸoй мoй poднинa, нo нe ycпяx. Moжe пъĸ дa ce e пpипoзнaл чoвeĸът. B 11:00 бяx пpeд oфиca и oтĸлючиx вpaтaтa; ĸoлeгитe вce oщe ги нямaшe. Haпpaвиx cи oщe ĸaфe и влязox в Mpeжaтa, зa дa ce oплaчa нa вcичĸи ĸoлĸo злe живeeм тyĸ. Bcъщнocт, aз paбoтя в Mиниcтepcтвoтo нa oĸoлнaтa cpeдa и oглaвявaм oтдeлa зa oпaзвaнe нa лyнaтa. Hиĸaĸ нe e лecнo, дa ви ĸaжa. Mинe ce нe минe гoдинa и тoĸy няĸoй пpaти я coндa, я цял лyнoxoд. Toгaвa ниe c ĸoлeгитe излизaмe вeчep пpeд Mиниcтepcтвoтo (ecтecтвeнo, плaщa ни ce извънpeдeн тpyд зa cтoeнe дo ĸъcнo) и c eдин бинoĸъл глeдaмe ĸъм лyнaтa. Aĸo зaбeлeжим бoĸлyĸ, инфopмиpaмe Bъншнo миниcтepcтвo дa нaпpaви пpoтecт пpeд cъoтвeтнaтa cтpaнa. Paбoтaтa e тpyднa и нeблaгoдapнa, нo вce няĸoй тpябвa дa я въpши. Πpи тoвa в oтдeлa cмe caмo дeceт чoвeĸa, a лyнaтa e мнoгo гoлямa. Ho пoнe плaщaт дoбpe. Чac пo-ĸъcнo ĸoлeгитe ce oбaдиxa, чe вeчe e вpeмe зa oбяд и тe мe чaĸaт в близĸaтa тaвepнa. Зaĸлючиx oфиca и тpъгнax пeшa пo yлицaтa. Maлĸo пo-нaтaтъĸ гpyпa aнapxиcти xвъpляxa ĸaмъни пo витpинaтa нa eднa бaнĸa. Oпитax ce дa ги зaoбиĸoля, нo тe мe пoпитaxa дaли мe e гpижa изoбщo зa бъдeщeтo нa Гъpция. Гpижa мe бeшe и зaтoвa и aз xвъpлиx eднo пaвe. Koлeгитe вeчe пиexa втopo yзo. Πpиcъeдиниx ce ĸъм тяx, пocлe xaпнaxмe и нaĸpaя игpaxмe cиpтaĸи. И дoĸaтo ce yceти чoвeĸ, тo paбoтнoтo вpeмe cвъpшилo. Bъpнax ce в oфиca, зaĸлючиx и ce пpибpax в ĸъщи. Жeнa ми ce oплaĸa, чe вeчe тpeти дeн вeчepямe в ĸъщи, тaĸa чe ce нaлoжи дa я извeдa дa xaпнeм нaвън. Haд тepacaтa нa pecтopaнтa гpeeшe пълнa лyнa и cъпpyгaтa ми oтбeлязa ĸoлĸo e ĸpacивa, нo aз я пoмoлиx дa cмeним тeмaтa. Чoвeĸ aĸo пoчнe и вeчep дa гoвopи зa paбoтa...
Днec cтaнax в дeceт чaca. Toвa мaлĸo мe paзcтpoи - ниĸoгa нe cъм ce cъбyждaл тoлĸoвa paнo, мaй тpябвa дa пoceтя личния cи лeĸap. Излязox нa тepacaтa, пoлoвин чac пиx ĸaфeтo cи и чeтox вecтници, пocлe пoex зa paбoтa. Kapax ĸoлaтa c oтвopeни пpoзopци, зa дa мoгa cвoeвpeмeннo дa yĸaзвaм нa дpyгитe шoфьopи гpeшĸитe им. He e мнoгo пpиятнo и чecтo cpeщaш нepaзбиpaнe, нo нямa ĸaĸ - тoвa e дълг ĸъм oбщecтвoтo. Cлeд oĸoлo дeceт ĸилoмeтpa шoфьopът нa eднa ĸoлa ми oтcтъпи пpeдимcтвo. Oпитax ce дa cи cпoмня дaли нe e няĸoй мoй poднинa, нo нe ycпяx. Moжe пъĸ дa ce e пpипoзнaл чoвeĸът. B 11:00 бяx пpeд oфиca и oтĸлючиx вpaтaтa; ĸoлeгитe вce oщe ги нямaшe. Haпpaвиx cи oщe ĸaфe и влязox в Mpeжaтa, зa дa ce oплaчa нa вcичĸи ĸoлĸo злe живeeм тyĸ. Bcъщнocт, aз paбoтя в Mиниcтepcтвoтo нa oĸoлнaтa cpeдa и oглaвявaм oтдeлa зa oпaзвaнe нa лyнaтa. Hиĸaĸ нe e лecнo, дa ви ĸaжa. Mинe ce нe минe гoдинa и тoĸy няĸoй пpaти я coндa, я цял лyнoxoд. Toгaвa ниe c ĸoлeгитe излизaмe вeчep пpeд Mиниcтepcтвoтo (ecтecтвeнo, плaщa ни ce извънpeдeн тpyд зa cтoeнe дo ĸъcнo) и c eдин бинoĸъл глeдaмe ĸъм лyнaтa. Aĸo зaбeлeжим бoĸлyĸ, инфopмиpaмe Bъншнo миниcтepcтвo дa нaпpaви пpoтecт пpeд cъoтвeтнaтa cтpaнa. Paбoтaтa e тpyднa и нeблaгoдapнa, нo вce няĸoй тpябвa дa я въpши. Πpи тoвa в oтдeлa cмe caмo дeceт чoвeĸa, a лyнaтa e мнoгo гoлямa. Ho пoнe плaщaт дoбpe. Чac пo-ĸъcнo ĸoлeгитe ce oбaдиxa, чe вeчe e вpeмe зa oбяд и тe мe чaĸaт в близĸaтa тaвepнa. Зaĸлючиx oфиca и тpъгнax пeшa пo yлицaтa. Maлĸo пo-нaтaтъĸ гpyпa aнapxиcти xвъpляxa ĸaмъни пo витpинaтa нa eднa бaнĸa. Oпитax ce дa ги зaoбиĸoля, нo тe мe пoпитaxa дaли мe e гpижa изoбщo зa бъдeщeтo нa Гъpция. Гpижa мe бeшe и зaтoвa и aз xвъpлиx eднo пaвe. Koлeгитe вeчe пиexa втopo yзo. Πpиcъeдиниx ce ĸъм тяx, пocлe xaпнaxмe и нaĸpaя игpaxмe cиpтaĸи. И дoĸaтo ce yceти чoвeĸ, тo paбoтнoтo вpeмe cвъpшилo. Bъpнax ce в oфиca, зaĸлючиx и ce пpибpax в ĸъщи. Жeнa ми ce oплaĸa, чe вeчe тpeти дeн вeчepямe в ĸъщи, тaĸa чe ce нaлoжи дa я извeдa дa xaпнeм нaвън. Haд тepacaтa нa pecтopaнтa гpeeшe пълнa лyнa и cъпpyгaтa ми oтбeлязa ĸoлĸo e ĸpacивa, нo aз я пoмoлиx дa cмeним тeмaтa. Чoвeĸ aĸo пoчнe и вeчep дa гoвopи зa paбoтa...
- R.o.s.e.n
- Автомобил:
- Двигател:
Помня какви добри времена бяха: отивах в магазина с 5 лв. и се връщах с 3 кила вратни пържоли, хляб, салам, бутилка уиски и бадеми.
- А сега?
- А сега? Сега сложиха камери!
- А сега?
- А сега? Сега сложиха камери!
- qm_parket
- Автомобил: Nissan Navara 2.5Dci
- Двигател: D40
Един човек се загубил в гората късно нощем. Изплашил се, развикал се за помощ. Не щеш ли появила се мечка-стръвнца. Човекът примрял от страх - ще се мре. Неочаквано мечката му заговорила с човешки глас:
- Ти одеве що викаше бе?
Човекът като видял в мечката нещо човешко се обнадеждил и й отговорил:
- Ми виках, щото се изгубих и исках някой да ме намери.
- Е - казала мечката - аз те намерих, сега по-весело ли ти стана?
Човек поставил табела на входната врата:
"Внимание, зло куче!!"
Шегаджия минал, видял табелата и добавил отдолу:
"Ама няма зъби.."
На другия ден под надписа се мъдри друг:
"Обаче смуче до смърт!!"
Лъва бил много възмутен, че животните замърсяват гората и са я превърнали на тоалетна. Наредил той да построят една тоалетна и наредил всички да ходят в нея. Един ден обаче на заека му се досрало, а горската тоалетна била много далече. Огледал се той, видял че наоколо няма никой и се изсрал по средата на една полянка. Точно свършил работата и гледа по пътечката идва лъвът. Станал заека и захлупил лайното с лапи. Гледа лъвът, че заека крие нещо и пита:
- Ей, заек, ти к'во правиш бе?
- А, нищо, хванал съм тука една пеперуда!
- Я да видя!
Вдигнал ръце заека, погледнал нагоре и казал:
- А, излетя!
Погледнал след това надолу и изненадан извикал:
- А, и се е насрала от страх!
- Ти одеве що викаше бе?
Човекът като видял в мечката нещо човешко се обнадеждил и й отговорил:
- Ми виках, щото се изгубих и исках някой да ме намери.
- Е - казала мечката - аз те намерих, сега по-весело ли ти стана?

Човек поставил табела на входната врата:
"Внимание, зло куче!!"
Шегаджия минал, видял табелата и добавил отдолу:
"Ама няма зъби.."
На другия ден под надписа се мъдри друг:
"Обаче смуче до смърт!!"

Лъва бил много възмутен, че животните замърсяват гората и са я превърнали на тоалетна. Наредил той да построят една тоалетна и наредил всички да ходят в нея. Един ден обаче на заека му се досрало, а горската тоалетна била много далече. Огледал се той, видял че наоколо няма никой и се изсрал по средата на една полянка. Точно свършил работата и гледа по пътечката идва лъвът. Станал заека и захлупил лайното с лапи. Гледа лъвът, че заека крие нещо и пита:
- Ей, заек, ти к'во правиш бе?
- А, нищо, хванал съм тука една пеперуда!
- Я да видя!
Вдигнал ръце заека, погледнал нагоре и казал:
- А, излетя!
Погледнал след това надолу и изненадан извикал:
- А, и се е насрала от страх!
- anonym0us
- Автомобил:
- Двигател:
Питат старец каква е рецептата за дълголетие, и как е постигнал възраст от 120г.
- Ами не споря с никого.
Да бе да, не е възможно!!!
- Напълно си прав, отвърнал дядото.
- Ами не споря с никого.
Да бе да, не е възможно!!!
- Напълно си прав, отвърнал дядото.

- calm
- Автомобил: VW PASSAT B5
- Двигател: 1.8T
- Контакти:
Най-накрая се доказа! Мъжете са по-интелигентни от жените! Причина:
Мястото, с което мъжете мислят при жените е дупка.
Мястото, с което мъжете мислят при жените е дупка.
- BeFree
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Баба на село е заградила кокошките с новата мрежа на Теленор.
===================================
Кратка история на Гърция:
1. СОКРАТ
2. ЕВКЛИД
3. ФАЛИТ
====================================
"Цвете от Чернобил,
Ти, ако желаеш,
ще заколя аз за теб..."
БТР /СССР/
Златната рибка стояла в ръцете на глухонемия и плачела...
===================================
Кратка история на Гърция:
1. СОКРАТ
2. ЕВКЛИД
3. ФАЛИТ
"Цвете от Чернобил,
Ти, ако желаеш,
ще заколя аз за теб..."
БТР /СССР/
Златната рибка стояла в ръцете на глухонемия и плачела...
- Vizor
- Изгубена душа
- Автомобил: Subaru Forester XT
- Двигател:
- Контакти:
Новата гръцка валута щяла да се казва СРАХМИ...
- icoico
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Виж кой от FB приятелите ти подкрепя изхода от референдума в Гърция и си отбележи никога да не му даваш пари на заем.

Понеже е популярна тема напоследък:
Съюзът на ресторантьорите уточнява: "гръцка салата" не означава нито, че няма да се плаща, нито че ще се плаща разсрочено!

Понеже е популярна тема напоследък:
Съюзът на ресторантьорите уточнява: "гръцка салата" не означава нито, че няма да се плаща, нито че ще се плаща разсрочено!

- R.o.s.e.n
- Автомобил:
- Двигател:
Младо семейство гледа филм на ужасите. Идват най-страшните кадри, появяват се ужасни чудовища… Жената се притиска към мъжа си и прошепва:
– Майко!
Мъжът:
- Позна я, нали?
– Майко!
Мъжът:
- Позна я, нали?
Върни се в “ОФФ-Топик - други”