Колко ли са разпространени дизеловите автомобили в нашия клуб ?8)
Какво гориво ползвате?
- NovobranecGT
- Автомобил:
- Двигател:
Какво гориво ползвате?
Зачудих се колко ли хора карат само на бензин или всички са минали вече на пропан-бутан, може да има и някой на метан...
Последна промяна от NovobranecGT на Чет 08 юли 2004 13:02, променено общо 1 път.
- NovobranecGT
- Автомобил:
- Двигател:
- malcho
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Карам на газ и съм прекалено много доволен
Не мога да разбера какво от това, че колата е проектирана да работи на бензин - колко коли са се преебали като са карани на газ?
ПБ и метана, а в близко време и водорода може би, се алтернативни горива. Човек търси алтернативата когато има изгода. Да, колите ни са проектирани да вървят с бензин, ама джобовете ни са проектирани по друг начин...
Не мога да разбера какво от това, че колата е проектирана да работи на бензин - колко коли са се преебали като са карани на газ?
ПБ и метана, а в близко време и водорода може би, се алтернативни горива. Човек търси алтернативата когато има изгода. Да, колите ни са проектирани да вървят с бензин, ама джобовете ни са проектирани по друг начин...
Последна промяна от malcho на Чет 08 юли 2004 14:04, променено общо 1 път.
- NovobranecGT
- Автомобил:
- Двигател:
Аз заради инжекционните системи говоря, щото с тая електроника стават едни красиви работи като си сложиш газова...Ако е карбуратор съм съгласен, а и тръпката да возиш бомба в багажника си не е за изпускане, въпреки че и с резервоара пълен с бензин е същото, само дето него не го осъзнаваш толкова много...или просто аз имам повече страх от бутилка с пропан-бутан под налягане 
-
Гост
-
folci
- NovobranecGT
- Автомобил:
- Двигател:
Върни се в “Общи автомобилни дискусии”