ico_dc написа:здр. на всички.предполагам се досещате че се регистрирах в този форум,тъй като скоро ще ставам собственик на г4.автомобила го купих само на снимки,все още е в италия и чакам януари за да го внеса в бг.ще дам малко инфо за да могат по-компетентните да си кажат мнението,за което благодаря предварително.значи колата е на реални 60 000к година на производство-2003,води се комфорт едишън.мотора е 131кс има всички екстри + типтроник.мисля 4е е карана от инвалид,защото на снимките които гледах,от дясната страна до лоста за чистачките има друго малко лостче с няколко копчета,което предполагам са мигачи.ами това е общо взето,интересува ме тъи като до сега не съм карал тип троник,има ли някаква по-специална подръжка и с какво масло да я карам?и като цяло има ли дизела някаква по-спецялна подражка?до сега съм бил фен само на бензинови коли,обаче разхода който ми даваше последната,ме накара да помисля за г4 тди.дано да не съм сбъркал.иначе форума е супер.
На сестра ми е 2004 август и му направиха до момента 130 000, така че си прави сметка. Пожелавам ти да е наистина на тея километри, но дизел се купува да се кара, а не за гаражен експонат и то в европа. Хората имат пътища и много от тях работят на 50-100 км разтояния смятай колко се навърта само от това, а другото!!!!!
Успех!