Благодаря предварително
Поздрави

cecko gt написа:Жоро kasapina FTmotorsport в Пловдив той е твоя човек
Gladiatora_G60 написа:Това твърдение си е нереално,като качиш Голфа на друго дино,ще се убедиш че е така
Прав си, объркали сме се - игнорирай мнението ми и си живей живота...didich написа:няма как само с 2 вала от стоков атмосферен мотор да се извадят 50+ коня
С каква електроника е това АБФ-чеVento написа:Gladiatora_G60 написа:Това твърдение си е нереално,като качиш Голфа на друго дино,ще се убедиш че е така
Готов ли си да поемеш всички разходи по измерване на друго дино по твой избор (София, Годеч, Варна, Шумен, Пловдив...), ако изкара над 200 коня?![]()
Ако са под 200 аз си плащам.Прав си, объркали сме се - игнорирай мнението ми и си живей живота...didich написа:няма как само с 2 вала от стоков атмосферен мотор да се извадят 50+ коня![]()
И пишете по темата и от личен опит, не чуто и преразказано! Ако някой има нещо лично към мен - знаете...
Golf1102000 написа:Здравейте, колеги, реших да чипна колата... Въпросът ми е, дали за целта да ползвам услугите на Adler Auto или на VR Performance, тъй като и за двете фирми слушам само хубави неща... Ако може някой да сподели опит ще съм благодарен :)
Благодаря предварително
Поздрави
Vento написа:cecko gt написа:Жоро kasapina FTmotorsport в Пловдив той е твоя човек![]()
![]()
![]()
Много е в час с нещата, не знам дали друг тунер в БГ може да изкара 200+
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 26 госта