Слагате ли добавки в горивото?
-
- Автомобил:
- Двигател:
-
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
и аз слагам, има едни таблетки, доста ефективни, слагат се постоянно, та дори и разхода ти намаляват. Карам голф 3 1,9 чист дизел, и от както слагам тези таблетки като добавки извънградско разхода ми е 4,5 литра на 100. Освен икономия ми дават и добра мощност. мотора ми е 65 коня и ми трябва такава. Повече инфо на dimitrov.myffi.biz
- Ivailo
- Автомобил: VW Golf mk3
- Двигател: AAZ
- Контакти:
fantasy_boy написа:и аз слагам, има едни таблетки, доста ефективни, слагат се постоянно, та дори и разхода ти намаляват. Карам голф 3 1,9 чист дизел, и от както слагам тези таблетки като добавки извънградско разхода ми е 4,5 литра на 100. Освен икономия ми дават и добра мощност. мотора ми е 65 коня и ми трябва такава. Повече инфо на dimitrov.myffi.biz
Аааа даа, и ти качва 150 коня отгоре

Аман!
Иначе по темата - по 1-2 килца бензинец на пълен резервоар ся зимата, че трудно пали фурнята

-
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
ISRalien написа:fantasy_boy написа:и аз слагам, има едни таблетки, доста ефективни, слагат се постоянно, та дори и разхода ти намаляват. Карам голф 3 1,9 чист дизел, и от както слагам тези таблетки като добавки извънградско разхода ми е 4,5 литра на 100. Освен икономия ми дават и добра мощност. мотора ми е 65 коня и ми трябва такава. Повече инфо на dimitrov.myffi.biz
Аааа даа, и ти качва 150 коня отгоре![]()
Аман!
Иначе по темата - по 1-2 килца бензинец на пълен резервоар ся зимата, че трудно пали фурнята
добре, няма да ви занимавам повече
- ivankov
- Автомобил:
- Двигател:
здр
да ето това е добавката

Да, слагам от тази:
http://vwclub.bg/forum/garage.php?mode= ... e_id=31589
и определено има ефект. Изпитано на common rail мотор, след системно зареждане на не толкова добра нафта от Шел.
http://vwclub.bg/forum/garage.php?mode= ... e_id=31589
и определено има ефект. Изпитано на common rail мотор, след системно зареждане на не толкова добра нафта от Шел.
Върни се в “Основен Volkswagen Форум”