Ципрас ще доведе Гърция дотам, че да се налага да бъде изпращана хуманитарна помощ.
Народът ще гласува против него, ще подаде оставка и реформите ще ги направи преходното правителство.
Но малаките ще страдат - тая банкова ваканция и масов страх ще изгонят и последния останал там инвеститор - а дано да го изгонят накъм нас.
Какви са тия глупави теории на конспирацията, че ЕС е лош и много страни не искат в него?
Що за малоумщина?
Какво лошо видяхме ние от ЕС?
Освен, че сме свободни като птички, можем да пътуваме където и когато искаме, да упражняваме правото си на труд и свободен живот във всяка страна от ЕС, да усвояваме еврофондове и да подобрим живота си?
Ако не бяха субсидиите и еврофондовете, земята в България нямаше да струва повече от 100 лева на декар - колкото беше преди 10 години.
В момента в Северна България се търгува на 1200-300-400 лева за декар и търсенето многократно превишава предлагането.
Как щеше да се осъществи това, ако не беше ЕС питам аз?
Кой ни е виновен, че сме крадливи цървули и ни хващат в нарушения, след което спират временно фондовете? Ако бяхме нормални хора, да сме мноого по-напред.
Кефва ми днес, хващам си самолетчето и след 2 часа съм в Лондон/Женева/Мюнхен/Париж. Свят широк - като не ти харесва в БГ - чантичката и отивай да се доказваш на запад, като си толкова можещ.
Аман от мрънкачи!
Айде да си извадим главите от д-то и да мислим малко реално!