Молба за оглед в Пловдив - с. Труд

Volkswagen или Audi, Golf или Passat, Bentley или Bugatti - това е мястото да питате, да споделите и да разберете
Потребителски аватар
plamen-roni
Автомобил: SEAT EXEO TDI
Двигател: CAGC-2010

Re: Молба за оглед в Пловдив - с. Труд

Мнениеот plamen-roni » Сря 01 юли 2015 13:40

Някой колега случайно да знае нещо за тази автокъща и за въпросната кола http://www.cars.bg/c1231226 на снимките не изглежда зле . Днес за пореден път гледах уникален боклук добре , че поне беше във Варна . Не знам от къде и от кого да си взема читава кола ако изобщо има такива в България ! :banghead

IRRITATING
Автомобил: VW Passat
Двигател: AVF

Мнениеот IRRITATING » Сря 01 юли 2015 13:47

Още от снимките си личи,че размазана от каране.

Потребителски аватар
plamen-roni

Мнениеот plamen-roni » Сря 01 юли 2015 13:52

IRRITATING написа:Още от снимките си личи,че размазана от каране.

Честно ти казвам , направо се видях в чудо какви боклуци има . Пуснах си една седмица отпуска уж да си взема кола , но май няма да си купя . Съжалявам , че си продадох Нисана и то точно лятото :banghead .

Потребителски аватар
k_garchev
Автомобил: VW Golf 4 2.3V5 4motion
Двигател: AGZ
Контакти:

Мнениеот k_garchev » Сря 01 юли 2015 13:55

IRRITATING написа:...

Защо не се обосновеш малко?!То е ясно,че такъв тип автомобил не може да е на тези километри,но какво друго видя?

Потребителски аватар
stefan4o
Автомобил: VW Jetta
Двигател: PN 1990+KR 1987
Контакти:

Мнениеот stefan4o » Сря 01 юли 2015 13:55

Тия години са все милионници, колега. Ти да не очакваш да набараш някоя на 150 000 истински за кола 2002-2003г.

Потребителски аватар
plamen-roni

Мнениеот plamen-roni » Сря 01 юли 2015 14:13

Какво ли не , колега ! Ходих до Сливен да гледам едно Толедо , нищо общо със снимките за цялостна боя е колата уникално зле . После едно Ауди А4 131 к. с , комби много добре на снимките , отивам същия работа боклук . Пишеше 4 нови гуми ( нови са били преди 5 год. ) , занемарено вътре , ключа му не работи Само дето не ми се закле в децата си , юе била на реални 98 000 км :Mr Green Fun . После в Бургас Пасат B5.5 AVF 131 к.с много хубав на снимките вътре и вънка , с кожа и какво ли не още . Паля отивам и какво да видя , направо друга кола дясна задна врата , няма една с една фуга равна . Мотора работи зле , като му подам газ , отзад сиво бял пушек , не се диша покрай нея . И още такива подобни случай помни историята ,но това го знаете . Това хоро съм го играл няколко пъти последно преди 2 год. преди да купя Нисана , ама точно толкова големи боклуци не бях гледал :scare3

Потребителски аватар
k_garchev
Автомобил: VW Golf 4 2.3V5 4motion
Двигател: AGZ
Контакти:

Мнениеот k_garchev » Сря 01 юли 2015 14:34

Питах irritating относно тазиобява: http://www.cars.bg/c1231226 ,не теб!
И защо си мислиш,че 13-15 годишен автомобил няма да е удрян?Какво точно те притеснява когато е удрян даден автомобил?Ако искаш да вземеш що годе читав автомобил,отиваш в немско и си купуваш автомобил от човек,не от арабин или турчин!Не че пак не могат да те наиграят,но шанса е значително по-малък!Подготви се обаче за факта,че автомобилите ще са на по 350-450000км,в най добрия случай!

IRRITATING
Автомобил: VW Passat
Двигател: AVF

Мнениеот IRRITATING » Сря 01 юли 2015 14:41

Седалката на тази кола за да е в този вид е на над 350 000км.Гумичките на педалите като са ги сменявали дори не са ги сложили като хората.Това,че е няколко цвята също ясно се вижда.

jordanpar
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот jordanpar » Сря 01 юли 2015 17:42

Аз пък не виждам да са сменени гумичките на педалите.да не говорим че тази на съединителя си е направо доволно и онагледено изтъркана.
Снимките са ужасни като качество и за боя едва ли може да се съди по тях,телефона/фотоапарата дори не може да фокусира както трябва.
Седалката на колата колко пъти трябва да се казва че зависи дали се кара градско тази кола и днес е слизано и качвано в нея 50 или само 5 пъти.Както и 70 килограмов германец на био хранене ще нанесе по-малко деформации на колата за 400 0000 км от 120 килограмов италианец тъпкал се с паста болонезе и брускети за 200 000 км каране.Както и возени ли са често малки деца,които са способни чисто нов автомобил да му ..... мамата за една година въргаляне по седалките и конзолите.
И не на последно място ,за 5 хиляди лева честно ли искате този пасат да е лъснат,бръснат,с чисто нови гуми,боя като от завода,с бодлички по гумичките на педалите и никога да не е бил подпиран или чукнат тук там в един нормален средностатистически 300 хиляден европейски град,където да намериш пълноразмерно място за паркиране от 9 до 19 часа е НЕВЪЗМОЖНО без да понатиснеш леко предния и задния,както и другите теб????????????????????????
5 хиляди лева струват 3 айфона на едно семейство в наше време,хайде да мислим реално за 12 годишна кола дали може да има особени претенции за състоянието й.

galder
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот galder » Вто 07 юли 2015 21:18

Много сте прави колеги и хубава дискусия сте подхванали! Днес гледах една кола в Стара Загора същата история - на снимките свети, на живо бяха остъргани джантите хубавата, а даже ключалката беше в кал ! Всичките му коли бяха мундарски и с надути цени, но като ми заговори на гочешки "Га дойдеш с парата ще ти я отключа да га пробваш" .....направо си тръгнах, бях отишъл за конкретен автомобил, но разгледах десетина всичките бяха внос от Италия, от там до колко знам се избягва да се купува нов внос

Zdravko Zankov
VW експерт
VW експерт
Автомобил: Skoda Octavia
Двигател: AQY 2001

Мнениеот Zdravko Zankov » Чет 09 юли 2015 11:26

galder написа: "Га дойдеш с парата ще ти я отключа да га пробваш" .....

Лев да не изкара.
Оня ден във Враца ходихме да гледаме едно Ауди В6,2.8.
Пича ни отвори колата и изчезна.
Палихме,пробвахме,закачихме диагностика и си тръгнахме,търговеца го няма.
След половин час звъни:
Момчета,явно няма да я купите,но поне кажете какво ви разколеба.

Не че го хваля,но такива думи,като цитата по-горе....

Потребителски аватар
betaserk
Автомобил: Renault Zoe
Двигател: electric 2014
Контакти:

Мнениеот betaserk » Чет 09 юли 2015 12:49

Кола на снимка и отдалече винаги изглежда като нова, но като се приближиш и започнеш да оглеждаш, и на 2 години да е колата си има... къде чукнато, къде подпряно, изтъркано и т.н. Както казват колегите "не може всичкото да и е ново" но поне да си признават и да ги продават на по релни цени а те лъжат и мажат и не знам с това какво си мислят, че ще направят :no И аз като търсих моята се нагледах на какво ли не. От цапани с боя, направо със четка за блажна боя, до търговци които лъжат, че не са такива, до коли които пръскат масло през щеката толкова, че целия двигател става с пръски за 20 сек. и твърдят, че колата и е всичко супер и харчела 6 на 100 в града :mrgreen и била прегледана от майстор, който твърдял, че всичко и е на 6 :newsm66 Аз си продадох фиата за 1000 лв с чисто нови предни гуми на 1000 км, с току що пребоядисани джанти от мен, които в последствие е продал и си е изкарал пари, боя поддържана с рани на ръцете и с реални 20 000 км изминати от мен, гаражна, с какво ли не сменено по нея, но си бях честен и си признах всички кусури а и беше кола 90 година, няма да и търся 3000 лв. Щеше да е хубаво и търговците да са толко честни, но едва ли! Много внимавайте и не бързайте при покупка на кола! Аз я взех моята от полицай, доста работи си призна, но си и премълча доста, както и да е, и от полицайте ако не можем да очакваме честност, е@ах и скапаната държава и скапания народ!
П.П. Кола от село труд не е за купуване, четете в нета има хиляди писани неща точно за от там!

Последна промяна от betaserk на Чет 09 юли 2015 13:15, променено общо 2 пъти.

Потребителски аватар
Vw_polo_16v
Автомобил: VW Polo 6n Seat ibiza 1.8T
Двигател: AFH 1996 AQX 2000

Мнениеот Vw_polo_16v » Чет 09 юли 2015 12:55

Понеже на моя километраж пише някаде около 160хиляди(на толкова я купих) , ще взема да кача няколко снимки, за да ми кажат някои хора горе-долу на колко хиляди е в действителност!!

Вълчан
Автомобил: Mazda 5
Двигател:

Мнениеот Вълчан » Чет 09 юли 2015 20:07

plamen-roni написа:
IRRITATING написа:Още от снимките си личи,че размазана от каране.

Честно ти казвам , направо се видях в чудо какви боклуци има . Пуснах си една седмица отпуска уж да си взема кола , но май няма да си купя . Съжалявам , че си продадох Нисана и то точно лятото :banghead .

Просто не търси от VAG групата кола.Почти всичко е смазано от каране или удари.Хвърляш грешни пари за тотални гробници.Но джамбазите са си тарикати и знаят че Фолксвагена се купува бързо дори и да дроб.Дано не клъвнеш и ти със някои....

Потребителски аватар
betaserk
Автомобил: Renault Zoe
Двигател: electric 2014
Контакти:

Мнениеот betaserk » Чет 09 юли 2015 20:25

Със всяка марка е така! Ако става дума за 10-15 годишна кола, едва ли е седяла в гаража и никой не я е карал, малко ме съмнява, разбира се винаги има изключения! Всички коли са така, взимат ги евтино от чужбина и ги продават скъпо тук, няма да отиде да вземе най-поддържаната и скъпа кола, защото като я продаде няма да е на печалба. Вярно е, че vw е много харесвана марка и много карана, но има и читави vw-ни, но разбира се трудно се намират, то и грозните жени може да си ги хванеш за 5 мин. ама са си грозни, за хубавите се иска малко да се потрудиш! Имах фиат купен от автокъща и беше чукнат отзад малко и отпред малко, и брата има фиат и той има малко подпряно, братовчеда има фиат и той е така, на жената колата е купена от германия и докарана до тук, и тя има! Никаде няма кола без нито една драснотина и да е като чисто нова на 15 години! Ако пък видя такава и ми я предлагат ще избягам, защото сигурно ще има нещо друго!

Върни се в “Избор и покупка на автомобил”