Колко газ Ви харчат колите:
-
- Автомобил: VW
- Двигател: 2000 GTI
Re: Колко газ Ви харчат колите:
Не мисля да споря.А това че колите ви са за отпадъци си е изцяло ваш проблем.Писнало ми е от "философи".
Последна промяна от hooligans на Сря 01 юли 2015 16:12, променено общо 1 път.
Причина: Нарушена т.5 и т.7 от правилата. Получаваш официално предупреждение.
Причина: Нарушена т.5 и т.7 от правилата. Получаваш официално предупреждение.
-
- Автомобил:
- Двигател:
Шлепчето не го давам - купих го за да си возя дебелия задник удобно. Не разбрах само кое точно ще ми скъсаш?
Добре, че се появи - беше станало скучно във форума! ГоУем си!
Предлагам да си направите мини-клуб във форума с инжектопляктора - и той като теб е гоУем!

Добре, че се появи - беше станало скучно във форума! ГоУем си!

Предлагам да си направите мини-клуб във форума с инжектопляктора - и той като теб е гоУем!
-
Като теб такава драка нема.Първенец си.А тука не е кат да нема философи у тоя форум.Повечето и понятие си нямат от устройството на автомобила ма иначе са страшни разбирачи.Искрено се забавлявам кви глупости ръсят.Карат некви умрели АКL-и дето са егати душегубите и си въобразяват че колкото е по слаб един автомобил,толкова по малко гори,а то е точно обратното.То саму му виж колата от профила и ще ти стане ясно колко му е акъла.
- moimoimoi
- Автомобил:
- Двигател:
krasi76 написа:Голф 3 ,гти ,2000 ,115. Градско 10-12. Магистралата-със 120-9. Със 200-14/15.Говоря за гориво от 90 стотинки.
то и ти говориш глупости
вдигаш 200 с тая тройка дето и дават 197-198км/ч максимална http://auto.ru/cars/volkswagen/golf/iii/group-hatchback_5d/mod-17437/
http://www.auto-data.net/bg/?f=showCar&car_id=8727
че и разход 14-15 газ,как го засече?кара 1 час с 200км/ч ли?
и все пак да предположим че 20 годишния ти голф ги вдигне 200км/ч то определено трябва да си на пълна газ........повярвай тогава разхода няма да е 14-15,ако имаш борд компютър погледни го ,минимум 25-30 литра ще показва
пп:сравни си показанията на километража с GPS
-
Ей всезнайко какъв разход по борд компютър те гони като тук темата е за газ.И колко и дават по каталог пак няма нищо общо-първо че на газ няма прекъсвач и второ че газта е доста повече октани от бензина и ако и развъртиш тройника колата върви повече от колкото на бензин.Многакратно съм вдигал 210-215.А кой ми вярва и кой не ми е през ....
-
- Автомобил:
- Двигател:
Явно само само ти караш на газ толкова фантастичен голф!
Защо не опиташ да се замислиш защо толкова хора не ти вярваме, а някои те вземаме на подбив?
Защо не опиташ да се замислиш защо толкова хора не ти вярваме, а някои те вземаме на подбив?
- moimoimoi
- Автомобил:
- Двигател:
ти хубаво развърташ кранчето и пускаш газ ама въздух кой ще ти вкара?то ако така ставаше запушвай отвора от въздушния филтър и само газ подавай и не 215км/ч ами 215м/с ще направиш,при което разхода най много 16-16.01 да се качи
пп:айде направи клип как караш с 210км/ч ама поне 10 минути и ще призная че съм глупак
а това за борд-компютъра имах предвид че на газ колите винаги харчат 1-2 литра в повече отколкото на бензин.и щом при пълна газ борд-компютъра показва 25-30 литра/100км е логично да се предположи че на газ разхода ще е с няколко литра в повече дори а ти твърдиш че с 200км/ч разхода ти е 14-15
пп:айде направи клип как караш с 210км/ч ама поне 10 минути и ще призная че съм глупак
а това за борд-компютъра имах предвид че на газ колите винаги харчат 1-2 литра в повече отколкото на бензин.и щом при пълна газ борд-компютъра показва 25-30 литра/100км е логично да се предположи че на газ разхода ще е с няколко литра в повече дори а ти твърдиш че с 200км/ч разхода ти е 14-15
krasi76 написа:ако и развъртиш тройника колата върви повече от колкото на бензин.Многакратно съм вдигал

- Ivo 1983
- Автомобил: Golf 3
- Двигател: ADZ 1996
14-15 разход при 200 кm/h
Моя голф 1.8-90 коня с 20 л в град Враца, гасне на 185 км. Все едно карам по един маршрут
Иначе извън градския 20л - 235 км

Моя голф 1.8-90 коня с 20 л в град Враца, гасне на 185 км. Все едно карам по един маршрут

- VWPASSATGL
- Автомобил: VW Passat B6
- Двигател: CBDC 2009
Хайде сега модератора да изтрие всички тъпанарски постове, защото келешите ще се избият да карат тия кошници с 200...
-
- Автомобил:
- Двигател:
200 с подобие на кола на 3 милиона километра и на 200 години.....колега събуди се малко

-
- Автомобил: Golf 3 GTI 2.0 8v
- Двигател: AGG 115hp
Аз съм с Голф 3 ГТИ AGG мотор с обикновена газова на БРЦ - извънградско дава хубав разход - около 8/100 с нормално каране 90-100 и климатик за по 2-3 мин колкото да охлади купето. Градско разходът се върти около 13,5-14 та до 15/100. Като за АГУ съм доволен
- vaiper 1
- Неграмотен
- Автомобил: Pasat
- Двигател:
При мен 12-14 градско на къс пас АБУ
А тия 200 ги забравете няма коли и няма пътища за такива скорости
А тия 200 ги забравете няма коли и няма пътища за такива скорости
- agumba
- Автомобил: Honda Civic 7ма генерация
- Двигател: 1600 VTEC 110 hp
krasi76 написа: Повечето и понятие си нямат от устройството на автомобила ма иначе са страшни разбирачи.Искрено се забавлявам кви глупости ръсят.Карат некви умрели АКL-и дето са егати душегубите и си въобразяват че колкото е по слаб един автомобил,толкова по малко гори,а то е точно обратното.То саму му виж колата от профила и ще ти стане ясно колко му е акъла.
Да, АКЛ наистина са доста "умрели" двигатели, но имат едно предимство - монтират се на купето на голф 4! Имах възможност да карам венто преди години, а сега голф 4, и мога да сравня, от собствен опит, без да съм с претенции за "разбирач"! А то е, че не всичко опира само до мотора, купето също е много важно! С вентото съм вдигал до 160 км/ч, повече не посмях, като се усеща, още при 150, как става леко неустойчиво. На същите километри, голфа не ги усеща, има възможност за още, като скорост и устойчивост! Отдавам това на центъра на тежестта - при вентото е по-високо, при голфа е по-ниско! Но, окачването на карантиите му също е по-ниско, нещо, с което, не мога да свикна и до днес, особено, когато трябва да минавам през дупки, и лоши пътища!
В тази връзка, искам да кажа, че може и да ги вдигнеш 200 с голф 3, но на каква цена, и къде? Аз и на Тракия не карам с позволените 140, просто няма къде, риска да излетиш от някоя дупка, или да строшиш нещо по ходовата част, е съвсем реален!
- Amtela
- Автомобил: Lexus IS220d 2010
- Двигател: 177hp
Хри100в написа:Аз съм с Голф 3 ГТИ AGG мотор с обикновена газова на БРЦ - извънградско дава хубав разход - около 8/100 с нормално каране 90-100 и климатик за по 2-3 мин колкото да охлади купето. Градско разходът се върти около 13,5-14 та до 15/100. Като за АГУ съм доволен
Нормален е разхода ти като за обикновено газово -да. А защо я мъчаш с обикновено? ГТИ си е за газ инжекцион!
Със сигурност ще ти смъкне 1.5 литра с ГИ.
Естествено важно и къде я караш и в кой часови пояс. Ако пишем за София в 17 ч. и 17 литра ще е нормално.
Иначе аз във Варна съм 11.5 л. следобед и надвечер. Смесено 50 км. градско следобед и 50 км. извънградско с нормално шофиране 85 до 90 км в час максимум извън града ми е 10 литра газ от ЕКО Евксиноград само зареждам.
На магистралата Варна - Шумен за 95 км. като закова на 125 км в час разхода ми е 9.5 литра газ ЕКО.
Със Заволи инжекцион съм.
Върни се в “Автогазови уредби”