Здравейте
Тея въпросните тампони съм ги сменял преди около 5 години. Не сваляхме моста от колата, избихме старите тампони, постояхме малко така и монтирахме новите. Първите който ми дадоха от магазина бяха 72мм с прорези, и понеже не влизат, изчаках доставката на 69мм-те тампони.
На пръв поглед може и балък да съм, щото не сме се сетили да набутаме със скоба тампоните, но, в сервиза такава скоба нямат, щото не е VW. A да блъскаме с чук по нови тампони и да се молим да са здрави след намесата ни, не е опция. Не беше опция и свалянето на моста за да го сложим на пресата за вадене на лагери/сменях ги в Мото Пфое Монтана, в случай че се чудите в кой гараж съм ходил/.
Бих посъветвал колегите който ще ги сменят, да си направят сметката предварително кое и как ще се случва, щото махнеш ли старите и се окаже че не можеш да сложиш новите, изведнъж се сдобивате с паметник във формата на Голф 4
От тогава съм минал около 70-75 хил.км и до сега не са се разлопали. Купих ги от Косер, нищо не ми говореше марката, бяха около 30 лв/брой.
Със здраве и безаварийни