About tuning of golf MK3 TDI 90k.c

Теми свързани с всякакви перформанс модификации и промени по двигател, ходовата част и купе
hepy31
Автомобил: Vw Golf 1.9TDI 90Kc Syncro 1997
Двигател:
Контакти:

About tuning of golf MK3 TDI 90k.c

Мнениеот hepy31 » Пон 06 юли 2015 12:01

Dobyr den. Izvinqvam se iskreno za shliokavicata s koqto pisha, no na komputara mi nqma kirilizator, i ne moga da svalq, poneje tova e slujebniq komputar i nqmam pravo da pipam nishto. Ta vyprosa mi e sledniq - skoro se pribiram ot Angliq, i shte si kupuvam Golf 3 TDI. Ne sam siguren koi motor t.n zashtoto mnogo ne gi razbiram, no jelanieto mi e kato go vzema, da si go tuningovam savsem leko. Ideqta, koqto se varti v glavata mi e na primer da smenq ispuskatelnata sistema, nov sporten filtyr , chip tuning . Pone za tova se seshtam. Syshtestveniq vapros tuk e, tezi neshta koito si gi mislq shte vdignat li moshtnosta na golfa, (koito zabravih da spomena che shte e godina 96/97, ako ima nqkakvo znachenie) i kakvo tochno trqbva da kaja v serviza che mi trqbva ili kade tochno trqbva da otida . Izvinqvam se iskeno ako tozi vapros se e zadaval nqkade iz temite veche , i otnovo syjalqvam za latinskite bukvi. Syshto taka ako se seshtate neshto drugo koeto moga da promenq po golfa shte se radvam da go chuq. No pak kazvam ne iskam da e nqkakyv seriozen tuning, prost i lek v granicite na budget ot 2,000 lv. Blagodarq vi predvaritelno kolegi i profesionalisti. Cenq foruma i gospod da vi blagoslovi :flag_bulgaria

Потребителски аватар
Spas
Модератор
Модератор
Автомобил: VW Golf 2
Двигател: 1800 RP

Re: About tuning of golf MK3 TDI 90k.c

Мнениеот Spas » Пон 06 юли 2015 14:52

За съжаление няма как да я пуснем темата, без кирилица, защото правилата са за всички. Ако имаш нужда от помощ, пиши ми на Л.С.

Върни се в “Силов тунинг”