Избор на BMW E46 купе бензин?
- malin.angelov
- Автомобил: vw passat
- Двигател: BMP 07
Re: Избор на BMW E46 купе бензин?
Да така е !! Те нещо май не са много качествени. Поне като гледам много много не ги карат!! 

- polovera_9n3
- Автомобил: VW POLO TDI
- Двигател: BNM 2007
особено тия 1000 коньовите 

- vucata
- Автомобил: Ford Mondeo MK2
- Двигател: 1.8TD 2000
- Контакти:
Ама ALES нещо не ти изнася ли кво?
Така малко усещаш ли се какво дрънкаш?
Някой в близките 20 години дали ще пита по форумите за Бугати? Това да не ти е 924ка....
Баси понякога се чудя
Така малко усещаш ли се какво дрънкаш?
Някой в близките 20 години дали ще пита по форумите за Бугати? Това да не ти е 924ка....
Баси понякога се чудя

-
- Автомобил:
- Двигател:
ALESYZ написа:itallianeca написа:jordanpar написа:Автора вече си купи мечтаното БМВ и поглъща форума им за технически знания,а тука се чоплят семки.
![]()
![]()
![]()
![]()
Аууу той един форум ум да ти зайде.Чакаш по половин година да ти се одобри мнението,и накрая си оставаш само с чакането.И то там едни знания аууу,само баварски инжинери пишат там.
Тук пък пишат такива дето и за Bugatti акъл могат да дадат. И така.
Пичове колегата ALESYZ,има съвсем друго нещо впредвит с горенаписаното.Няма предвит буквално.Толкова ли не можете да загреете.
- vucata
- Контакти:
Да бе, загряхме....Всички сме компетентни тука, от всичко разбираме...във всички заводи на автомобилостроенето сме работили...дипломи имаме
Това, че на някой не му изнася мнението за варел е46...не означава, че трябва да казваш кой от кво разбира...нали така?
А ти италианецо, кога ще ми отговориш на въпроса като по-вещ с нещата...тук в Германия

Това, че на някой не му изнася мнението за варел е46...не означава, че трябва да казваш кой от кво разбира...нали така?
А ти италианецо, кога ще ми отговориш на въпроса като по-вещ с нещата...тук в Германия

-
- Автомобил:
- Двигател:
Вуце с удоволствие бих ти отговорил,но усетих че много се отклонихме от същноста на темата и не искам да ме санкционират за спам 

-
- Автомобил: MB w202 VW Passat b5
- Двигател: C180 122hp Vw Passat B5 101 tdi
Бе колегата да вземе една 318Д Е46 115 коня и да си гледа кефа.
Темата е малко старичка, но все още не съм се сдобил с такъв автомобил, но скоро време се надявам живот и здраве да стане. Искам да ви попитам харесъл съм си един 318ci, който е 2000 кубика 143 к.с ако го газифицирам някой може ли да ми даде инфо колко ще гори при нормално каране между 120-140км/ч София-Бургас примерно? Ще свали ли на 10/100 на газ, което е супер?
- vucata
- Контакти:
При тая скорост не, под 10л/100км газ забрави
В тази тема гледам че горят 6-7-8-9 макс извън града? http://bgbmw.com/viewtopic.php?f=22&t=3161
- vucata
- Контакти:
Бе де да знам, аз на шурата компакта 318ис 98ма, верно не е е46....ама разход под 10 в София е някакво табу
Лично с жената тази година март месец, София-Димитровград, скорост по ограничение на магистралата и извънградско- 90-140км/ч, газта свърши в Пловдив. Газов инжекцион, зарежда 25-27 литра бутилката. Като знам на какви високи обороти е IS-a при скорост 130-140км/ч....

Лично с жената тази година март месец, София-Димитровград, скорост по ограничение на магистралата и извънградско- 90-140км/ч, газта свърши в Пловдив. Газов инжекцион, зарежда 25-27 литра бутилката. Като знам на какви високи обороти е IS-a при скорост 130-140км/ч....
София-Пловдив е 120-130км. и казваш че ти изгоря 27л газ до там ? Или аз те разбирам погрешно?
- jorkatta
- Автомобил: vw passat b6
- Двигател: BMR
Ей хоп, айде да се включа и аз
Не спомена, (или аз поне не видях) дали искаш да е ръчка или автомат?
Не се опитвам да те разубеждавам, но моят съвет е ако ти е единствена кола търси 4x4...
Преди да се кача отново на VW. 4 години карах 320i E90 2007г Автомат 150 к.с. нямах бюджет за 4x4 а и не ми се чакаше.
Много здрава кола за общо 150 000 км (аз я взех на 80 000 км) съм сменил само един датчик на валвотроник и консумативи.
Няма да ти хваля колата, само ще ти кажа минусите... Зимата
Колеги не става въпрос за шофьорлък... Колата просто не искаше да тръгва, с чисто нови гуми от висок клас, тя стоеше на едно място, с малко помощ тръгва и ей ме на по големите булеварди чисто, там няма проблеми
стигам до робота и влизам в малките улички...
места за паркиране бол, да ама аз немога да изляза от коловоза за да паркирам, навивам волана колата върви на пред
И това го преживях, подигравките на прятелите ми също, но когато си купихме вече жилището и гаражите се оказха със доста стръмна и къса естакада, по която не може и да се засилиш защото правише и чупка се наложи да се разделя с баварката. Другият голям минус е разхода на гориво в градски условия, това във форумите някои даваха разходи на които и хибридите биха завидяли
под 13-14 не очаквай
Това е в общи лини, надявам се да сте се посмели с моите зимни приключения, някои от които дълго ще ги помня.
Та за това моят съвет е ако ти се кара BMW нека да е 4x4 за да не возиш бордюри в багажника

Не спомена, (или аз поне не видях) дали искаш да е ръчка или автомат?
Не се опитвам да те разубеждавам, но моят съвет е ако ти е единствена кола търси 4x4...
Преди да се кача отново на VW. 4 години карах 320i E90 2007г Автомат 150 к.с. нямах бюджет за 4x4 а и не ми се чакаше.
Много здрава кола за общо 150 000 км (аз я взех на 80 000 км) съм сменил само един датчик на валвотроник и консумативи.
Няма да ти хваля колата, само ще ти кажа минусите... Зимата

Колеги не става въпрос за шофьорлък... Колата просто не искаше да тръгва, с чисто нови гуми от висок клас, тя стоеше на едно място, с малко помощ тръгва и ей ме на по големите булеварди чисто, там няма проблеми

места за паркиране бол, да ама аз немога да изляза от коловоза за да паркирам, навивам волана колата върви на пред

Това е в общи лини, надявам се да сте се посмели с моите зимни приключения, някои от които дълго ще ги помня.
Та за това моят съвет е ако ти се кара BMW нека да е 4x4 за да не возиш бордюри в багажника

manqka94 написа:Темата е малко старичка, но все още не съм се сдобил с такъв автомобил, но скоро време се надявам живот и здраве да стане. Искам да ви попитам харесъл съм си един 318ci, който е 2000 кубика 143 к.с ако го газифицирам някой може ли да ми даде инфо колко ще гори при нормално каране между 120-140км/ч София-Бургас примерно? Ще свали ли на 10/100 на газ, което е супер?
N42В20 е един от най-лошите двигатели на БМВ.Бобини,датчици,разход на масло,надеждност-под всякаква критика.
Направи си услуга-бягай надалеч от него.
- Vidol Nikolov
- Автомобил: Jetta 1.6
- Двигател: PN
Щом ти се кара е46 се мятай на м52б28
Разходът на гориво е абсолютно същия като на 2.2/318,а кефа е двоен.
Градско в малък град като Монтана 12 бензин.Става дума за мотор с ръчна кутия.
В София вероятно ще е 13-14..може би и 15.
Извън града със спокойно каране до 100 дава 8.
Магистрално в Германия в порядъка 140-160 средно 10/100.
Изключително здрав мотор с верига.С висок въртящ момент 280нм.Безпроблемно се куплира и със 6степенна кутия от м54б30 и така нататък.Не се лъжи,че 318ката е някаква бегачка и видиш ли като е 18ка ще харчи малко.Купето не е никак леко,а мотореца не е най живият.Ще ли да е Бмв,то нека е от 2.5 нагоре.Успех.
Разходът на гориво е абсолютно същия като на 2.2/318,а кефа е двоен.
Градско в малък град като Монтана 12 бензин.Става дума за мотор с ръчна кутия.
В София вероятно ще е 13-14..може би и 15.
Извън града със спокойно каране до 100 дава 8.
Магистрално в Германия в порядъка 140-160 средно 10/100.
Изключително здрав мотор с верига.С висок въртящ момент 280нм.Безпроблемно се куплира и със 6степенна кутия от м54б30 и така нататък.Не се лъжи,че 318ката е някаква бегачка и видиш ли като е 18ка ще харчи малко.Купето не е никак леко,а мотореца не е най живият.Ще ли да е Бмв,то нека е от 2.5 нагоре.Успех.
Върни се в “Избор и покупка на автомобил”