Цък
Тая цена добра ли е за кола, дето не може да стигне до БГ на собствен ход?

Някой да има мерак - Голф 1 16V КР
Beschreibung:
Fahrzeug ist noch in guter Substanz, Sportlenkrad, Sportsitze, H-Gurte, Dopperscheinwerfer, neuer Fächer + Gr. A Anlage,8x14 Power- Tech Felgen, nicht Fahrbereit steht seit 2000,Motorkabelbaum schadhaft, Motor ist ein geänderter KR ,Verkauf als Bastlerfahrzeug zum Wiederaufbau
а какво означават тея неща че немския ми куца.а иначе колега колата е машина 150 коня на това купе-то ше лети,ма е 80 год а явно има и някакви проблеми та тея пари на мене лично ми се виждат много
Fahrzeug ist noch in guter Substanz, Sportlenkrad, Sportsitze, H-Gurte, Dopperscheinwerfer, neuer Fächer + Gr. A Anlage,8x14 Power- Tech Felgen, nicht Fahrbereit steht seit 2000,Motorkabelbaum schadhaft, Motor ist ein geänderter KR ,Verkauf als Bastlerfahrzeug zum Wiederaufbau
а какво означават тея неща че немския ми куца.а иначе колега колата е машина 150 коня на това купе-то ше лети,ма е 80 год а явно има и някакви проблеми та тея пари на мене лично ми се виждат много
- buFka
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Gesha_GTI написа:Манете базик братоци с тва купе 900кила и 150 коня ако се стегне ще върви та ще цепи мракаАз имам пак Голф 1 ГТИ 1.8 само че с мотора 112 коня и малко по нов 83г и върви доста прилично апа тва 150 коня на 900кг ще бега бая.
Ше бега ако се стегне, а до тогава наеш ли колко ше кихнеш? Едно на ръка, че му иска ебати парите.....второ от 6 годинии не е движена тая кола, всичко се е запекло и прочие проблеми.
Върни се в “Общи автомобилни дискусии”