Секретни болтове от къде?
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Секретни болтове от къде?
Колеги имам един въпрос. От къде мога да си взема секретни болтове за голф 4 отзад е с 20мм фланци в маргел ми казаха, че трудно ще намеря такива.
- kris11
- VW експерт
- Автомобил: VW Sharan 7M8
- Двигател: ADY_DBU_LPG LANDIRENZO OMEGAS
- Контакти:
Re: Секретни болтове от къде?
стругар
- Golf 3 Yahting GT
- Автомобил: VW GOLF III YACHTING GT VARIANT
- Двигател: AEK 1.6-74kW - 1996
Здравейте,
Около седмица и аз търсих секретни болтове само, че за голф 3. След като по минали понеделник някой или някои си бяха харесали задните гуми заедно с джантите(ББС) и болтовете реших че ще си търся секретни болтове поне предните да останат. Обиколих поне 20-на магазина в Пловдив масово се предлагаха едни и същи модели и разбира се с ендакви глави. Щях да взема, ама за мой късмет нямаше точния размер.
И накрая се оказа, че единсвения вариант както каза колегата kris11 или стругар или фрезист.
П.П. Единствено в евроболта ми предложиха с различни от масово предлаганите глави, но и те нямаха нужния ми размер.
Поздрави!
Около седмица и аз търсих секретни болтове само, че за голф 3. След като по минали понеделник някой или някои си бяха харесали задните гуми заедно с джантите(ББС) и болтовете реших че ще си търся секретни болтове поне предните да останат. Обиколих поне 20-на магазина в Пловдив масово се предлагаха едни и същи модели и разбира се с ендакви глави. Щях да взема, ама за мой късмет нямаше точния размер.
И накрая се оказа, че единсвения вариант както каза колегата kris11 или стругар или фрезист.
П.П. Единствено в евроболта ми предложиха с различни от масово предлаганите глави, но и те нямаха нужния ми размер.
Поздрави!
- aliyatin.com
- Автомобил: HONDA CR-V
- Двигател: 2008
- kris11
- VW експерт
- Автомобил: VW Sharan 7M8
- Двигател: ADY_DBU_LPG LANDIRENZO OMEGAS
- Контакти:
aliyatin.com цитираните са стандартни.
За указаната дебелина на фланеца 20 мм + дебелина на джантата -само направи си сам - стругар, но от хубав м-л Ст 45 поне.
На фреза мога само да направят профила на главата и ключа на секретния болт.
За указаната дебелина на фланеца 20 мм + дебелина на джантата -само направи си сам - стругар, но от хубав м-л Ст 45 поне.
На фреза мога само да направят профила на главата и ключа на секретния болт.
- petko5
- Автомобил: VW Golf 3
- Двигател: ААМ
Колега shpera, моят съвет е да не ползаш услугите на стругар...!
Стругар е невъзможно да постигне необходимото качество на болта !
Но ако все пак решиш да ползваш услугите на стругар, гледай да е във видимо трезва форма на живот и да знае какво прави, за да се радваш на произвединото от него "чудо на техниката" малко по-дълго
Стругар е невъзможно да постигне необходимото качество на болта !
Но ако все пак решиш да ползваш услугите на стругар, гледай да е във видимо трезва форма на живот и да знае какво прави, за да се радваш на произвединото от него "чудо на техниката" малко по-дълго

Върни се в “ОФФ-Топик - други”