PASSAT 1.9 TDI AVF допълнителен филтър за нафтата
PASSAT 1.9 TDI AVF допълнителен филтър за нафтата
Здравейте, имам PASSAT 1.9 TDI AVF. Когато го купих имаше допълнително поставен филтър на маркуча за горивото. Някои приятели и познати изясниха притеснение и негодувание, било вредно, щяло да повиши съпротивлението на горивото, нямало смисъл,ще обърка налягане центровка...Според вас да го махна ли ....или да си карам така и да го сменям като консуматив и него? Нещо такова представлява филтърчето- http://www.avto.bim.bg/Goriven-FIlter-za-MAZDA-323F-BG-ot-1989-do-1994_p26181m292.html. Струваше 2-3 лева.....
-
- Автомобил: Golf 4
- Двигател: AHF 1.9 TDI
Re: PASSAT 1.9 TDI AVF допълнителен филтър за нафтата
От филтър точно според мен няма смисъл, да беше предпазно възвратен клан добре ама филтър допълнителен за какво ли е слаган въобще? Ти сменял ли си горивния, та да не е било спестяване на някои лев преди продажбата от предишния собственик?
Или да се е пре@бал точно възвратния клапан и това да играе неговата роля. Често срещано подобрение 

А възвратния клапан как мога да проверя дали е ок? Благодаря
Колеги онзи ден забелязах и че при изгасен мотор във филтъра има въздух сякаш. Нафтата е на дъното на филтърчето,а горе стои празно, а преди неговата смяна не беше така....беше си пълен.Можете ли дададете съвет.Благодаря
колеги съжалявам за кофти качеството обаче сега видях че при работещ двигател филтъра е почти празен откъм гориво.
Не беше така преди смяната му. Май онзи майстор си е оставил ръцете. Дайте съвет да го махам ли или не? Да отивам при друг майстор или не? И за какво да внимавам пре неговото премахване или поставяне на ново. Не ми харесва това че има въздух там. Благодаря ви

Не беше така преди смяната му. Май онзи майстор си е оставил ръцете. Дайте съвет да го махам ли или не? Да отивам при друг майстор или не? И за какво да внимавам пре неговото премахване или поставяне на ново. Не ми харесва това че има въздух там. Благодаря ви

Върни се в “Дизелови агрегати”