Седан до 10 000 лв
-
- Автомобил: C220
- Двигател: CDI 2007
Re: Седан до 10 000 лв
Еми така е, на мен като ми стане скучно на работа и влизам тука да видя кво става с 2-3 интересни темички.
- qm_parket
- Автомобил: Nissan Navara 2.5Dci
- Двигател: D40
Ако темата се почисти от разчесването на езиците няма да остане повече от 2-3 страници.
- Теодор
- Автомобил: Ford Fiesta 6 BMW 325XI
- Двигател:
Ако се разчистят твоите и 2 няма да останат
А и те ще са в повече 

- qm_parket
Теодор написа:Ако се разчистят твоите и 2 няма да останатА и те ще са в повече
Дай една безмислена тема и я махам.
Последна промяна от gr_kanev на Сря 15 юли 2015 22:08, променено общо 1 път.
Причина: Не е нужно да цитираш изцяло предходното мнение - освен бутон "Цитирай", има и бутон "Нов отговор" - използвай го !
Причина: Не е нужно да цитираш изцяло предходното мнение - освен бутон "Цитирай", има и бутон "Нов отговор" - използвай го !
-
- Автомобил:
- Двигател:
Точно тази, в която пишем плюс другата/ите ти за избор на кола.
Довечера на мач?
Не ми пипай Туарега, да не се разправяме!stefan4o написа:Няма значение, нали си чешем клавиатурите и трупаме мнения за наградата ФВ Туарег от бюджета на клуба
Довечера на мач?
Последна промяна от myrshavija на Чет 16 юли 2015 6:15, променено общо 1 път.
http://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?topmenu=1&act=4&adv=11435309542826572&slink=a3p8xw
Такива зяпал ли си ? Ако вземеш на реални км такова ,проблеми почти няма да имаш,но цените са ти малко над бюджета. Има една за 11 също добра,ако свалиш малко мисля ,че 1к може да не е толкова голям проблем за намиране.
http://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?topmenu=1&act=4&adv=11433939169428899&slink=a3p8xw
Такива зяпал ли си ? Ако вземеш на реални км такова ,проблеми почти няма да имаш,но цените са ти малко над бюджета. Има една за 11 също добра,ако свалиш малко мисля ,че 1к може да не е толкова голям проблем за намиране.
http://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?topmenu=1&act=4&adv=11433939169428899&slink=a3p8xw
- 777
- Предупреждение за вечен БАН
- Автомобил:
- Двигател:
Гавриш се с човека :)
Че кое му е гаврата? :( Доста съм навътре с марката Волво,първо че баща ми кара служебна - вече мина 300к само ЕГР смяна и запушен ДПФ,който премахнаха , това й е до момента + консумативите естествено. Второ,че търкаляме вече 4то Волво в нашето семейство за лично ползване и нямаме сериозни проблеми,но естествено то се гледа преди покупка и така. Тука само комплекси се избиват - човека каза,че намира трудно място за паркиране,Вие го изкарахте пълен некадърник... сигурно сте страшни шофери и лично пред Шумахер сте държали изпит и той Ви е дал книжка :( Хонда било зле,тва било зле,не знам си кво, ЕЖК и т.н.
Колега qm_parket ,влез по другите форуми и поразпитай,може да имаш доста по-голям успех...
Колега qm_parket ,влез по другите форуми и поразпитай,може да имаш доста по-голям успех...
-
- Автомобил:
- Двигател:
Чуек, как позна? Колко ще изкарам на изпита утре по ... аааа, ако наистиан познаваш, ще познаеш и изпита по какво е. Колко ще изкарам?mudancho написа:... сигурно сте страшни шофери и лично пред Шумахер сте държали изпит и той Ви е дал книжка :( ...
А човекът-паркетоубиец през последните седмици написа толкова глупости и вкарва таквиа кифленски доводи, че ... как да го приемаме сериозно?
- qm_parket
mudancho написа:Че кое му е гаврата? :( Доста съм навътре с марката Волво,първо че баща ми кара служебна - вече мина 300к само ЕГР смяна и запушен ДПФ,който премахнаха , това й е до момента + консумативите естествено. Второ,че търкаляме вече 4то Волво в нашето семейство за лично ползване и нямаме сериозни проблеми,но естествено то се гледа преди покупка и така. Тука само комплекси се избиват - човека каза,че намира трудно място за паркиране,Вие го изкарахте пълен некадърник... сигурно сте страшни шофери и лично пред Шумахер сте държали изпит и той Ви е дал книжка :( Хонда било зле,тва било зле,не знам си кво, ЕЖК и т.н.
Здрасти, мерси, и аз това видях, тука са се събрали само майстори, пилоти и разбирачи, кои от кои по-добри. Аз търся помощ, те ми напълниха темата със спам. Този е про, онзи е не знам си какъв, аз съм некадърник. Некадърник съм, заради това ще повторя, че нямам нито 1 ПТП за 10 години опит - 7 в Русе, 3 във Варна. И освен това имам златен талон - признак на некадърен практикуващ шофьор, интересно колко от вас могат да се похвалят с такъв?! Отидох във форума на Хонда, там хората широко скроени, отговарят, обясняват, тука - пълно с индивиди, които не знаят и те какво правят тук.
И пак казвам - вашето мнение е важно за мен, когато е по темата!
И последно - срещу моите "кифленски доводи" аз не видях един ваш. И тогава кой е кифлата - този, които подкрепя мнението си с доводи или този, който само приказва, без да даде никаква обосновка?!
Последна промяна от qm_parket на Чет 16 юли 2015 11:50, променено общо 1 път.
- 777
- Предупреждение за вечен БАН
- Автомобил:
- Двигател:
Еми вземай една широко скроена Хонда дизел и живей.
-
- Автомобил:
- Двигател:
Срещу "Искам седан, защото комби трудно се паркира" доводи няма - можем само да се забавляваме.qm_parket написа:И последно - срещу моите "кифленски доводи" аз не видях един ваш. И тогава кой е кифлата - този, които подкрепя мнението си с доводи или този, който само приказва, без да даде никаква обосновка?!
- НарКол
- Автомобил: Polo Classic
- Двигател: AFT
Искаш седан, здравина, комфорт, икономичност... Ето ти ги. Освен всичко друго, няма и да те обиждат на голфаджия. 

Върни се в “Избор и покупка на автомобил”