pocketfen написа:Бих искал да се включа в размислите и страстите драги колеги относно мошенниците!След като се изпокарах с всичките ми роднини,аз все пак потеглих за закупуването на "новата ми стара кола", към Монтана.Къщата се казва PACHO-BRP,не стига отношението на шефа се оказа доста арогантно спрямо мен като клиент(държа се с мен не като с клиент а като с престъпник),автомобила с който се сдобих беше меко казано една купчина скрап,мястото за тест на автомобила бяха бомбени ями около автокъщата където макисмалната скорост за каране е макс 4,5км.Сервизна книжка пише ,че има в обявата а нямашеГодина на регистрация 99 а на по стъклата е 98,за километража не искам да говоря,с убеденост въртян.На въпроса защо не работи касетофона ми бе отговорено,че сме в България.Колата беше с набита присадка в двигателя,неработещ километраж,и какво ли още не.Вярвам ,че не всички автокъщи в Монтана са сборни пунктове за скрап но все пак,намразих Монтана като град,заради тази случка.Бягайте далеч от там!!!!PACHO-BRP-НИКОГА ПОВЕЧЕ!!!!!
Ма ти човече тази кола в брой ли я плати или ги преведе кинтите по банков път?
: - няма ключ, и толкова клеясъл че едва ли е свалян след първото си поставяне, даже 3 ключаря отказаха да му направят ключ. В същото време въпросния търговец си вири носа видиш ли ти колко качествена била стоката и как НЕ можел да свали цената, въпреки че цената си е доста "добра" (Надявах се че за такава ще получа съответното качество.) И така отказва да го върне за своя сметка. Представете си за един ТЪП теглич да си плюе на репутацията. Нито той ще забогатее със 150 лева нито пък аз ще обеднея с два транспорта на куриерите. То хората са казали: Каквото сам си направиш, друг не може да ти го направи.
Ако ще в сервизната книжка да пише 12.2004 пак няма как да е...Разбира се като видяха ,как я оглеждаме от - до никой не дойде да ни "зарибява".Ако бяхме отворили предния капак щяхме да открием кой знае какво...
Цената там на място е 1000лв. по-висока от тази посочена в mobile.bg /и на другите "кошници" които продава този елемент ,цените на място са мноооого по-високи така че правете си изводи/.Тръгвайки си от мястото си мислех как ще пробутат този 15 годишен Passat 8000 лв.