Audi A2 мнения, впечатления?!

Volkswagen или Audi, Golf или Passat, Bentley или Bugatti - това е мястото да питате, да споделите и да разберете
Потребителски аватар
Mario951
Автомобил:
Двигател:

Re: Audi A2 мнения, впечатления?!

Мнениеот Mario951 » Пон 27 юли 2015 17:49

Просто и аз си изказвам мнението, поста ти е написан като от автотърговец и ми се струват пресилени твърденията ти. Тази кола за мен не е иновационна по никакъв начин и нищо ново не поставя на масата, да нетипично е такъв клас автомобил да е с алуминиево купе, но като цяло не е ли защото малките коли са така или иначе леки и само би ускъпило излишно производствения процес, следователно би покачило излишно цената?! Никъде в поста си не твърдя, че колата е лоша и не става, може и да е много хубава, все пак аз не съм имал удоволствието да карам такъв автомобил. Приключих предишния си пост с констатацията, че за мен Polo oт периода е визуално по-красив от А2 и нищо повече, ако някой е сметнал че А2 е автомобила за него го подкрепям с 2-те ръце. Все пак нали за това "блъскаме" по цял ден за да живеем живота, който ние искаме, а не да ни диктуват някакви анонимни хора от форуми за какво да си даваме парите :wink

Потребителски аватар
mitko85
Автомобил: E91
Двигател: M47

Мнениеот mitko85 » Пон 27 юли 2015 22:28

Екзотична кола с екзотични цени на частите, а наистина не е нищо повече от едно А3,поло, или голф. След няколко години ще е отживелица и пазара за продажба ще е още по-свит и от сега. Колега, ориентирайте се към някой по-комерсиален модел автомобил.

Вълчан
Автомобил: Mazda 5
Двигател:

Мнениеот Вълчан » Вто 28 юли 2015 19:14

Здрав и безпроблемен автомобил.Къде го мятате Поло да купува..... :screwy Визуалната разлика е доста очебиина.Полото е от миналия век.За комфорт и мотори да не говорим....

Върни се в “Избор и покупка на автомобил”