Здравейте!!!
Имам тонколони PIONEER TS-A2511 и чудия какъв усиловател да си купия до 300лв. Спрял съм се на това Magnat Bull Power 6000 но не сам сигорен в избора ми. Предложете ми нешо (не е задалжително да е 300лв може и по евтин ) но по вазмовност четри канален защото мислия да слагам и буфер. Блгадоря ви!!!
Предложете усиловател!!!
- sashobas
- Щастлив голфаджия
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Re: Предложете усиловател!!!
За тези говорители усилвател не ти е нужен първо се спри на ниско честотен говорител пък тогава мисли за усилвател.има много добри и едноканални защо ти е 4канален.
-
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Предложете усиловател!!!
sashobas написа:За тези говорители усилвател не ти е нужен първо се спри на ниско честотен говорител пък тогава мисли за усилвател.има много добри и едноканални защо ти е 4канален.
Тия говорители са мнооооого сериозни и им трябва амп и то хубав като качество имам предвид.Аз бих им сложил усилвател до 2x70 RMS,което ще рече най-малките модели на Пайнер,Кенууд,Аудиосон.
Само недей да взимаш Тъндър

-
- Автомобил:
- Двигател:
- MasteR_G
- Автомобил: AUDI A3 1.8T
- Двигател: AGU 1999
Колнките са много кубави и свирят за парите си,но както каза колегата ампа е стабилен и ако не направиш правилните настройки или да усилиш повечко може колнките ти да позамиришат.Колкото за суб. ,понеже спомена ,че мислиш по-нататък да си вземеш....внимавай какъв си взимаш.Моя съвет е хертз,защото само те все още не са си развалили новите модели....докато пайнет ,магнат длс и прочие....новите им модели не стават не издържат така както старите модели говорители....личен опит...наблюдения и експерименти
))

Върни се в “CAR Audio, Video & Navigation”