Безплатния монтаж ми излезе 50+ лв.
Лошото е, че след това разбрах за тази тема.

Диана , безплатен монтаж , криви джанти
iavorianev написа:Изключително некоректно отношение от страна Диана. Първо пратих запитване с e-mail за ДОТ на гумите - отговориха ми да ги поръчам и в коментара да отбележа, че искам да знам дота и ще ми се обадят преди да ги пратят. После звънях на телефона им на online магазина и една жена ми отговори същото. Пуснах поръчка за гумите и в коментара написах - "Искам да знам какъв е DOT а на гумите преди да бъдат изпратени ! Ако са 2012 или 2013 г. не желая да ги закупя !" Никой не се свърза с мен и днес ми пристигат гуми с ДОТ 3612 ?!?!? Сега разбрах, че не напразно по форумите ги плюят и за това никой не е доволен от отношението им към клиентите. За първи и последен път правя опит да закупя гуми от Диана !
777 написа:"Опция преглед" - виждаш какво пише и ги връщаш. Доставка не плащаш - теглиш една майна и да се оправя куриера с тях. (Следващия път ще ти трябва нова сим карта за да ползваш тоя куриер :)
dlug написа:И ако след това не си платиш доставката остава за сметка на куриера (не фирмата, а конкретният човек, който ги носи). Тъпо, нали
dlug написа:Изпращача ще плати връщането, но доставката кой ще я плати???
И ще ти кажа, защото съм поръчвал гуми-те се намират в буса, плащаш си доставката, куриера ти отваря и ги гледаш. Ако не платиш доставката не ги гледаш. И не разбрах какво значи "получателят все едно не е идвал" след като е идвал???
Винаги може да се хитрееш по 100 различни начина. Пък и някой невинен да е прецакан к'во от това, нали? Важно е ние да сме тарикати.
Сори за офф топика,няма нужда да пиша повече, и без това съм сигурен че няма да ме разбереш.
Върни се в “Сервизи, магазини и части за VW”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 41 госта