Aми не му е без забележка, то такава кола за 1500 лв без нито една забележка няма, но климатика върви като за световно, то има нови дето климатиците им постоянно се развалят, мисля че е до кола и до късмет, падне ли се хубав климатик ще надживее колата, скапан ли е хладно няма да види човек. Аз покрай моя опит като търсих кола мога да кажа, че една хубава няма, всичко е котърници както се изразява един мой комшия. Без значение от цената, дори скъпи дето ги дават за 7500 имаше една от Свиленград, викам за толко много пари сигурно е супер, да ама не, пълен котърник! Проверих и карах 20, 30 коли, то не беше ауди, vw, рена, мазди, пежа, всичко беше леш. И сегашната ми има няколко забележки, но да чукна на дърво двигателя не пръска и не хвърля масло, дано поне това да и е добре.
А относно темата, климатика си е блаженство, нямам търпение да влезна в колата и не ми се излиза

Четох тема за кола оставена на слънце, като се влезе трябвало да се птварят стъклата за 2, 3 мин да се махне тоя въздух от напекана пластмаса или ако има бутилка с вода, направо я хвърляш! Самата пластмаса както знаем е от нефт и при напичане изпуска канцерогенни вещества във създуха или водата съответно, и чак след отварянето на стъклата за 3, 4 мин затваряш и пускаш климатика а като го изгасям пускам на екон за 5 мин да се изчисти конденза и мухала.