Поради страшния пек последно време се наложи завършване на затъмняването на задната линия. Вече минахме на тъмнта страна и съм страшно доволен. Скоро и снимки със новите джанти.
Тук имаше малко измиване и полиране, общо взето ще полирам хубаво бордовете и тогава ще монтирам на колата. Общо взето тази беше с най много забележки, които с една лека паста почти ги няма.
Пастата е една за полиране на стъкла, но само такава имах подръка, иначе ръчно ама за 2 минути набързо пробвах какъв ще бъде ефекта, иначе при първа възможност ще отделя повечко време за полиране, даже може да търкам и с водна шкурка 2000 и се надявам тогава ефекта да е доста положителен.
Някой има ли идея дали ще трябва да сменя болтовете от ет42 към ет 35. Ако трябва да не би някой да има някъде или да съдейства да си намеря свестни че не ми се дават по 2.50 за някви смотани.
По моя "скромен" опит с джантите, мисля че оригиналните болтове без фланци с каквито и да е джанти захващат около 7-9мм. Ако се сложат фланци дистанционни ако ще и да са със 100 дупки най-разумно е да захващат болтовете около 5мм.