Какъв телефон да си купя?
- escrime
- Автомобил: X218 [ex VW137 R53 typ53i]
- Двигател: OM642
Re: Какъв телефон да си купя?
Motorola Moto G2.
Прост телефон с гол Андроид.
Два такива гледам ежедневно и на няколко приятели накупихме.
Нямат грешка!
Прост телефон с гол Андроид.
Два такива гледам ежедневно и на няколко приятели накупихме.
Нямат грешка!
- Крисчън
- Автомобил: VW Passat
- Двигател: AVF
Nexus 4 - Страхотен смартфон. Много съм доволен от моя. Има страхотни характеристики и софтуера му се ъпдейтва често. Бърз и с много неща по него, като цяло има много възможности за свързване с каквото и да е било и е многофункционален.
(с Лолипопа дойдоха някои грешки, но докато ги изчистят ще мине малко време. Май всички марки смартфони патят с него, но това си е до Гугъл, кат им скимне ще си оправят бакиите.)
Като цена можеш да си го поръчаш от и-бей - нов ще ти дойде до 300 лева ,но 8 гигабайтовата версия (гледай да го поръчаш от Английския и-бей за да избегнеш мита и така нататък). 16 гигабайтовата ще ти е с 40-50 лева отгоре. Единственият недостатък на телефона е, че няма слот за карта памет, но за сметка на това има много възможности в "облака" и не ти е нужна толкова голяма памет. Все пак ако искаш да гледаш филми и да си качваш разни работи 16-гигабайтовата е по-добрият избор.
(с Лолипопа дойдоха някои грешки, но докато ги изчистят ще мине малко време. Май всички марки смартфони патят с него, но това си е до Гугъл, кат им скимне ще си оправят бакиите.)
Като цена можеш да си го поръчаш от и-бей - нов ще ти дойде до 300 лева ,но 8 гигабайтовата версия (гледай да го поръчаш от Английския и-бей за да избегнеш мита и така нататък). 16 гигабайтовата ще ти е с 40-50 лева отгоре. Единственият недостатък на телефона е, че няма слот за карта памет, но за сметка на това има много възможности в "облака" и не ти е нужна толкова голяма памет. Все пак ако искаш да гледаш филми и да си качваш разни работи 16-гигабайтовата е по-добрият избор.
- mely
- Автомобил: Citroen C crosser
- Двигател:
Nexus 4 или 5 са хубави телефони но....с гол/чист/ Андроид.Да не забравяме че те се правят за разработчици.Ако желаеш благинки....
Аз се насочих към братята китайци.Имат мноого добри телефони.Сега чакам Elephone p8000 . Разгледай китайските предложения.Не забравяй че Леново и те са китайци.
Аз се насочих към братята китайци.Имат мноого добри телефони.Сега чакам Elephone p8000 . Разгледай китайските предложения.Не забравяй че Леново и те са китайци.
- R.o.s.e.n
- Автомобил:
- Двигател:
mely написа:Nexus 4 или 5 са хубави телефони но....с гол/чист/ Андроид.Да не забравяме че те се правят за разработчици.Ако желаеш благинки....
Сега му видях характеристиките на този Elephone P8000 (3G RAM, MTK6753 64-Bit 8-Core, 5.5inch FHD Screen, 4150mAh Battery) много съм впечатлен. Ти от къде го поръчваш, че се замислих сериозно дали да не сменя телефона.
- mely
- Автомобил: Citroen C crosser
- Двигател:
Аз го купих на зелено..не беше произведен още- юни месец.Цената на зелено беше доста тънка .Преди 5-6 дни тръгна насам.
Сайтове има бол.Пандавил,Анетелайф,TO2C,1928deal. Ти си реши откъде.
Очаква се P9000 Сайта на производителя http://www.elephone.hk/
Форума http://bbs.elephone.hk/forum.php#.VcRhP3HtkcY
Сайтове има бол.Пандавил,Анетелайф,TO2C,1928deal. Ти си реши откъде.
Очаква се P9000 Сайта на производителя http://www.elephone.hk/
Форума http://bbs.elephone.hk/forum.php#.VcRhP3HtkcY
-
- Автомобил: C220
- Двигател: CDI 2007
TiL написа:Mishonti написа:Отдавна им мина времето на 1520 и 930.. 2015та сме.
За Андроида всички знаем колко гладко върви... може би да, на Галакси S6.
Вярно... забравих, че конвейра на самсунг бълва по 30-40 модела на година и нокиа от 2014г която върви с най-новата версия на ос не може да се класира :)
Еми няма как да се класират. Мнооооого са далеч от висок клас телефони. Самсунг поне се осъзнаха малко и почнаха да следват Ейпъл - поне на дизайн сега са далеч по-добре.
slavi3331 написа:Какво му е на М2-то работих малко със такъв и ми се стори доста добре!Има добър екран,звука беше добре и тн.А от леново бягам с 200Mishonti написа:Далече колега от М2. За 300лв по-добре някое Леново, има страшно голям избор и са с добри параметри.
Точно че си работил малко. А аз съм работил много!

- predat0r
- Автомобил: Mercedes-Benz W203
- Двигател: C270CDI
Някой имали наблюдения върху Sony M4 Aqua 

-
- Автомобил:
- Двигател:
Приличен телефон за парите си. Грее повече отколкото ми харесва, но не съм забелязал да му се отразява по някакъв начин. 8ГБ са крайно недостатъчни - постоянна игра с освобождаване на място, вземи 16ГБ, ако можеш. Избрах го заради водоустойчивостта след като дъщеря ми топна стария си телефон в морето. Тествах го за 5 мин в купа с чешмяна вода и е ОК. Препоръчват да се избягва морска или хлорирана вода, предполагам заради остатъците по пиновете след изсъхване. Добре е да се изплаква с чиста вода след среща с морска.
- predat0r
Ако сложа паметна карта 16гб ? 

-
- Автомобил:
- Двигател:
Приложенията заемат от паметта на телефона, даже и да ги местиш на картата. А има и такива, които не можеш да преместиш. Самият телефон идва с купчина приложения, ОС заема над 4ГБ от осемте. Не е болка за умиране, но е досадно.
- Stivi
- Автомобил:
- Двигател:
Това от линка заедно с възможността да ползваш телефона като мини котлонче ме отказаха от него като си избирах телефон ! За съвременен телефон 8 гига вградена са абсолютно непримлив вариант според мен !http://www.mobilebulgaria.com/news/34782/sony-xperia-m4-aqua-s-8gb-ima-edva-12gb-svobodna-pametmyrshavija написа: Самият телефон идва с купчина приложения, ОС заема над 4ГБ от осемте.
- predat0r
Някой нещо да каже за Самсунг Галакси А5 

- Stivi
- Автомобил:
- Двигател:
Аз съм с А3 и за мен е перфектен,тоест А5 е също такъв +малко отгоре !
- betaserk
- Автомобил: Renault Zoe
- Двигател: electric 2014
- Контакти:
Kупи си Samsung N7505 Galaxy Note 3 Neo LTE няма да съжаляваш, малко по скъп е от А5 но си заслужава, от 1 година г/д съм с такъв, по добър телефон до сега не съм имал!
- predat0r
Дилемата приключи. Изкочи на оферта HTC 626G DUAL и го взимах 

Върни се в “ОФФ-Топик - електроника, техника, обзавеждане”