Здравейте.
Имам един проблем и моля за вашето мнение.
Закупих Голф 3-1996г ,мотор 1.6 /101 коня .Проблема е,че не отчита датчика за бензина.Казаха ми ,че може да е от поплавака ,но не е .Казаха ми ,че може да е самият уред ,но не е .Накрая ми казаха ,че може би ,има прекъснат кабел и трябва да отида да го види жичкаджия .Е закарах го днес сутринта и след обяд отидох да си го взема.Човека ми каза ,че проблема е сериозен и че имам проблем с кутията за бушони.Също така ми каза ,че може да започнат и други уреди да не отчитат.
Та въпроса ми е:
Има ли някакво решение,освен смяна на въпросната кутия,че тя не е никак евтина.
Моля да ме извините,ако не съм се изразил добре.
Голф 3 -1996 -1.6 Проблем с кутията за бушони .
-
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Голф 3 -1996 -1.6 Проблем с кутията за бушони .
Здравейте,пак съм аз
.Май няма да можем да решим проблема ,но здраве да е
.Някой знае ли,дали кутията от 1.4 ще стане на 1.6 мотор ,тоест дали има някаква разлика в буксите,че намерих една втора употреба,за която ми гарантират ,че работи.

-
- Автомобил: VW Golf 3
- Двигател: ABD 1994
Много ми е интересно каква връзка имат бушоните с уредите за отчитане.
Кутията щом е от голф 3 значи трябва да стане. Не е логично да ги правят различни в завода.

-
- Автомобил:
- Двигател:
Сега ходих при друг майстор и той ми вика ,каква връзка има бушониерата с уреда за отчитане,тоест че проблема не е в бушониерата.Вече не знам ,на кого да вярвам и какво да правя .
.Каза ми ,след като е бушониерата ,защо не я е премостил на проблемното звено и да ти работи уреда .Чудя се и се мая,какво да предприема .На колко майстори ,трябва да платя и да ходя ,докато някой ми каже къде е смотаният проблем. 

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”