Vw Golf Mk3 GTI 8v засмуква повече въздух....
- AnCh0
- Автомобил: Гетеи
- Двигател: не го знам ама бяга xD
Vw Golf Mk3 GTI 8v засмуква повече въздух....
Здравейте колеги проблема е следния: двигателя е 2.0 115 2е мотор с газова уредба забелязах, че когато гася двигателя се чува едно засмукване на въздух някъде около дросела и когато паля на газ запалва колата и загасва, а след това върти 3,4 пъти и тогава запалва и си работи идеално. Като вървене върви добре не е спъната и разхода ми е нормален не е повишен... 

- kris11
- VW експерт
- Автомобил: VW Sharan 7M8
- Двигател: ADY_DBU_LPG LANDIRENZO OMEGAS
- Контакти:
Re: Vw Golf Mk3 GTI 8v засмуква повече въздух....
Г3 8V са само 3 вида двигатели.
- AnCh0
- Автомобил: Гетеи
- Двигател: не го знам ама бяга xD
И кои са тези 3 видя двигатели ?
- kris11
- VW експерт
- Автомобил: VW Sharan 7M8
- Двигател: ADY_DBU_LPG LANDIRENZO OMEGAS
- Контакти:
2Е ,ADY, AGG почети малко. Различни системи инжекции 2Е допотопен и капризен дебитомер с изкривяваща се осна клапата. 2е 4 едновремено пикаещи дюзи + на някои още 1 за палене. Др . 2 са мултипойнт - т.е. разделно впръскване на гориво в отделен цилиндър. Главите са различни, различни диаметри на клапаните, различни ъгли на отваряне...
ADY i AGG имат датчик наколяновия вал за 1 ви цилиндър.При скапан датчик не пали. AGG е с олекотени бутала
По спомени ADY i AGG имат разлика и в главата и ъглите на отваряне и затваряне, но продадох книгата с данните преди време.
Има и още
ADY i AGG имат датчик наколяновия вал за 1 ви цилиндър.При скапан датчик не пали. AGG е с олекотени бутала
По спомени ADY i AGG имат разлика и в главата и ъглите на отваряне и затваряне, но продадох книгата с данните преди време.
Има и още
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”