Газов изжекцион прехвърля на обороти?

При тази цена на горивата, все повече от нас се "газифицират". Проблеми и решенията им тук
Потребителски аватар
geshaaa
Автомобил:
Двигател:

Газов изжекцион прехвърля на обороти?

Мнениеот geshaaa » Нед 05 юли 2015 22:17

Здравейте,колеги.Искам да ви попитам ,дали е възможно газов инжекцион да минава от бензин на газ на определени обороти,а не на определена температура.Гледах днес едно поло 1.4 16в. 75кс. 2002г. с кръглите фарове,продавача казва,че е с газов инжекцион,а аз знам,че само обикновените газови преминават на газ на определени обороти,дайте съвет,че вече го капарирах.Бутилката е на мястото на резервната и е поставян в Италия.

Потребителски аватар
plameney
Автомобил: Passat B5 1.6
Двигател: ARM 2000
Контакти:

Re: Газов изжекцион прехвърля на обороти?

Мнениеот plameney » Нед 05 юли 2015 22:25

Възможно е да прехвърля на обороти.На едната от колите ни е така,защото е фулгруп впъсквана и за да прехвърля устоичиво на газ,майстора я настрои да минава на газ над 1500 оборота.

Потребителски аватар
geshaaa
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот geshaaa » Нед 05 юли 2015 22:36

Благодаря ,колега :)Само да ми кажеш какво е това фулгруп впъсквана,че не разбирам ,поздрави.

Потребителски аватар
plameney
Автомобил: Passat B5 1.6
Двигател: ARM 2000
Контакти:

Мнениеот plameney » Нед 05 юли 2015 22:58

Фулгруп е когато и 4 те дюзи впръскват гориво едновременно ,нищо,че само единия от цилиндрите е на такт всмукване.Така работят по-старите инжекционни системи.

Потребителски аватар
ivan_pop
Автомобил: OVB
Двигател: X18XE1

Мнениеот ivan_pop » Пон 06 юли 2015 21:15

Това е цитат от форума на Опел.
Здравейте,колеги.Искам да ви попитам ,дали е възможно газов инжекцион да минава от бензин на газ на определени обороти,а не на определена температура.Гледах днес едно корса 1.2 16в. 75кс. 2002г. с кръглите фарове,продавача казва,че е с газов инжекцион,а аз знам,че само обикновените газови преминават на газ на определени обороти,дайте съвет,че вече го капарирах.Бутилката е на мястото на резервната и е поставян в Италия.

Последно каква е колата и какъв е проблема?

Потребителски аватар
ivan_pop
Автомобил: OVB
Двигател: X18XE1

Мнениеот ivan_pop » Пет 17 юли 2015 20:12

TiL написа:Колата е със задница на поло и предница на корса :mhihi Бая абдал трябва да си за да не познаеш коя кола е с ГИ... По-добре си води майстор с теб при избора на кола, че... :c020

Мисля че по принцип няма значение каква е колата.Не виждам какъв е проблема да се пита за Опел във форума на Волксваген и обратно.Нали всички сме шофьори!

Потребителски аватар
markonis
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот markonis » Пет 07 авг 2015 20:50

TiL написа:Колата е със задница на поло и предница на корса :mhihi Бая абдал трябва да си за да не познаеш коя кола е с ГИ... По-добре си води майстор с теб при избора на кола, че... :c020

Колегата е искал мнение и от двата форума,просто е сменил марката на колата в дадения форум,защото ако напишеш в опел форум за VW и обратното никой няма да ти обърне внимание!
Сега загря ли каква е колата,Ъ?Може и за пръв път колегата да се сблъсква с газови уредби,и затова пита във форума.Май ти си АБДАЛА,че не знаеш за какво се ползва форума!

Потребителски аватар
geshaaa
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот geshaaa » Чет 13 авг 2015 23:50

Където си искам ще пиша, бе малоумник, какво лошо има да попитам, когато не разбирам, идиът...

Последна промяна от IvanMan на Пет 14 авг 2015 7:06, променено общо 1 път.
Причина: Нарушаване на т.7 от правилата! Получаваш предупреждение!

Потребителски аватар
geshaaa
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот geshaaa » Пет 14 авг 2015 12:47

Какви различни истории да съчинявам бре,за каква изява пишеш?Питам за едно и също нещо,т.п...р,ае махно,сел....р :beat_butt
Елементарни неща не съм знел,ми то затова питам във форума,бе,някои хора имат други приоритети в живота,не само коли!!!И затова аз като не разбирам нещо,ПИТАМ,и то къде? във форума!Където едната от целите му е ВЗАИМОПОМОЩ,ама ти дали изобщо я разбираш тази дума,ае у лево,достатъчно време ти отделих!

Потребителски аватар
markonis
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот markonis » Пет 14 авг 2015 13:44

TiL написа:Нека колегата да иде да пусне тема и в баварския форум... па ти като НЕабдал иди и там повдигни стара тема :exclaim

Ооо,изобщо няма и да го коментирам това,"умник" :exclaim

myrshavija
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот myrshavija » Пет 14 авг 2015 14:24

markonis написа:Колегата е искал мнение и от двата форума,просто е сменил марката на колата в дадения форум,защото ако напишеш в опел форум за VW и обратното никой няма да ти обърне внимание!
Сега загря ли каква е колата,Ъ?Може и за пръв път колегата да се сблъсква с газови уредби,и затова пита във форума.Май ти си АБДАЛА,че не знаеш за какво се ползва форума!

Чудя се кой от двама ви - ти или авторът на темата е по-ограничен. Много ме затруднявате. Отивам да хвърля малко боб.

Потребителски аватар
markonis
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот markonis » Пет 14 авг 2015 18:49

Хаха, не знам за нас, ама ти си мноооо смачкан от живота,амебо!

Върни се в “Автогазови уредби”