Голф 4 не работещи светлини

Техническа и сервизна информация за Golf, Vento, Jetta и Bora
Golf5r
Автомобил:
Двигател:

Голф 4 не работещи светлини

Мнениеот Golf5r » Пон 17 авг 2015 12:41

Здравейте приятели имам следния проблем,от вчера не ми бачкат светлините по бутоните светлините на ел стъклата ел огледала и фаровете за мъгла.
Това всичко май са били свързвани на един бушон , погледнах бушоните единия беше изгорял смених го ,фаровете за мъгла светнаха но светлините по бутоните ел стъклата и ел огледалата ги няма дайте някакъв съвет дали нещо реле да не е заминало .

dimcho88
Автомобил:
Двигател:

Re: Голф 4 не работещи светлини

Мнениеот dimcho88 » Пон 17 авг 2015 14:31

прегледай пак хубаво бушоните, най добре се проверяват с пробна лампа, без да ги вадиш, за реле незнам да ли има за това, провери и самия ключ за фаровете

Golf5r
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Golf5r » Пон 17 авг 2015 18:46

dimcho88 написа:прегледай пак хубаво бушоните, най добре се проверяват с пробна лампа, без да ги вадиш, за реле незнам да ли има за това, провери и самия ключ за фаровете

прегледах всичките бушони изгорелия го смених.Както казах фаровете за мъгла почнаха да светят като смених бушона но другите светлини не светнаха , как се проверява с пробна лампа може ли малко да обясниш а ключът за фарове си бачка там в самия ключ за фаровете свети червено но другаде не свети някой по познат в тази сфера да ми даде някакъв съвет

dimcho88
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот dimcho88 » Пон 17 авг 2015 20:10

принципно ключа за фаровете отговаря за тези неща, ако имаш възможност да вземеш от някой друг ключ и да го сложиш само за проба, тогава ако пак е така значи търсиш по веригата.
успех.

Golf5r
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Golf5r » Вто 18 авг 2015 16:41

Проблемът е решен потенциометърът за усилване и намаляване на светлината е изгорял следователно и бушона си заминал като взех друг от един приятел всичко си дойде на мястото.

Имам още един въпрос да не отварям нова тема на чичо голф 4 116 коня 1.9тди днеска почна да му трака нещо по динамото и примигва лампичката за акулуматора дали вече му е за смяна динамото и как вървят цените на динамо . Мерси /

dimcho88
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот dimcho88 » Вто 18 авг 2015 17:05

ремонтират се , за около 60, 70 лв ги прават и са като нови.

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”