Transporter 1.9 TD реформации
-
- Автомобил: bmw
- Двигател: 1997
- Контакти:
Transporter 1.9 TD реформации
Здравеите на всички, имам една питанка. Имам едно бусче Т4 1.9TD 97 набор искам да му сложа интеркулер и километраж с оборотомер от 2.5 TDI дали е възможно без някакви фрапиращи проблеми да стане това. За интеркулера искам малко да олекота работата на двигателя , а километража си е малко глезотия.
- valsanik
- Автомобил: T3 MULTIVAN+CARAVELLE 16 C-87+91
- Двигател: 1.6 TD JX +2.1 MV-Petrol+LPG
Re: Transporter 1.9 TD реформации
Здравей и добре дошъл при нас.
За кулера нямаш проблеми, но с таблото не е така. Мисля че на твоя модел километража е със жило, пък на ТДИ то е с електронен сигнал. Оборотомера взима сигнал от звездния център на алтернатора.

-
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Transporter 1.9 TD реформации
VDO имат програмируем скоростомер и километраж, който се настройва много лесно и пасва на абсолютно всиюки кутии, които са с директен извод от VSS до таблото. С тези, които прекарват сигнала през компютъра не става или поне на старите им модели скоростомери не ставаше, защото сега директните са вече рядкост и много вероятно да са измислили нещо...просто не съм се интересувал.
Лошото е, че цената на този уред хич няма да ти хареса...а той е по-евтината алтернатива, защото на AutoMeter са над двойно по-скъпи...към 350 долара.
Лошото е, че цената на този уред хич няма да ти хареса...а той е по-евтината алтернатива, защото на AutoMeter са над двойно по-скъпи...към 350 долара.