Това е защото не знаеш къде да ходиш на иракли

На иракли се ходи в гората, а не на модерното кафе в началото на плажа. И да, определено мисля че това е един от тежките проблеми в държавата, всичко се продава за пари.... Аз винаги си прекарвам добре, защото си го правя добре, но това не пречи да захранвам един от бившите ми най-любими къмпинги! Преди години не пропусках да спя там поне 2-3 нощувки, аз нон-стоп обикалям на морето и не се задържам много на 1 място, обиколил съм всичко от Румъния до Турция.
Много ми е инт, като казваш, че си за гори и палатки, за кви шезлонги с чадъри за по 36лв на Иракли ми говориш (аз като ходя на къмп. никога не плащам чадъри и шезлонги, това е за др тип хора, не за къмпингарите, ние си носим тези неща)... там се ходи в гората и се разпъват едни безплатни тенти и платнища за по 15 човека, т.е. там където явно си бил ти, няма нищо общо с това което разбирам под къмпингуване на Иракли, явно.... Зашото аз от 10 дена на иракли, нито 1 ден не съм отишъл до местото с чадърите, освен до магазина, където има табела "забранено за извънземни"

Да не говоря, че това място е на 30мин пеш по плажа, от мястото където реално къмпингуваме, още му викат нудистката част от плажа, по път към Емоната.
На Дерето е същото, ходи се в гората, по средата на плажа, не от към заведението.