За сега е обикалял по Горубляне и нещо много наивен ми се струва.. все още вярва в историйте за попадията и горкото дръвче пред гаража

Та както и да е.. интересува ме в момента какво е положението с колите "нов внос". Изясни ли се вече какви такси и данъци се плащат вместо падналото ДДС? Също така започнаха ли да се появяват "ефтини" коли по борсите?
А сега и малко по-важен въпрос... бензин или дизел? Аз лично съм за дизел - по-ниска цена на километър пробег ( поне за гориво ), но нито аз нито той е карал дизел до момента.. та и идея си нямам какво трябва да се гледа като се купува дизел. Кои са слабите места по принцип на дизела и какво трябва да се гледа? До каква степен е възможно компютърното диагностициране на дизела? Как се познава издухан дизел... абе все въпроси в този смисъл..
За бензина - нещата са ясни.. има доста писано за първоначалния оглед на бензинов двигател и горе долу добро диагностициране на компютър.
Също така какво фау-ве бихте пропоръчали за тези пари.. мисля си за нещо пасат.. ама като видях цените и се хванах за главата... 90к.с. 94-та 6-7 бона

Та мерси предварително на всички отзовали се,