здравейте колеги!
След като продадох своя автомобил, дойде време за друг автомобил, спрял съм се на VW Passat 1.9TDI 131к.с. 2002-2004г HIGHLINE попаднах на 3 коли които ми харесаха, може ли някой да даде мнението за си за тях:
http://www.cars.bg/c1188374
http://www.cars.bg/c518127
http://www.cars.bg/c1256780
мерси предварително!!

помощ избор на VW Passat 5.5 1.9TDI HIGHLINE
-
- VW експерт
- Автомобил: Skoda Octavia
- Двигател: AQY 2001
Re: помощ избор на VW Passat 1.9TDI HIGHLINE
Като за начало на търсенето бих погледнал тази от Хасково.
Регистрирана е,ако излезе че не е търсеният автомобил-"продължаваме напред".
Регистрирана е,ако излезе че не е търсеният автомобил-"продължаваме напред".
- krraynov
- Автомобил: VW Passat B7 Alltrack
- Двигател: CFGB 2012
- Контакти:
И трите изглеждат да са верният избор. Те и си приличат по всичко-екстериор и интериор.
Регистрираната пише че е с Мултифункционален волан, т.е на него би трябвало да е четирилъчев и да има копчета за управление на радиото и темпомат.
Учудвам се че на никоя от тези не пише да има Темпомат, а за хайлайн изпълнение нещо не се вързва...
Регистрираната пише че е с Мултифункционален волан, т.е на него би трябвало да е четирилъчев и да има копчета за управление на радиото и темпомат.
Учудвам се че на никоя от тези не пише да има Темпомат, а за хайлайн изпълнение нещо не се вързва...
- hooligan_sk
- Модератор
- Автомобил: GLC X254 + Golf MKV GTI
- Двигател: EA113
1во всички са на огромен пробег. Всички са с 3лъчев волан, няма мулти никъде.
По първата обява - гумичките на педалите са изпилени, дори стоповете са матирали... смятай, тук има над половин милион пробег. Втората обява - преден ляв калник е видимо различен сив цвят, тонове лустро вътре, на живо ще е кенеф(както и другите 2бр). 3тия е сниман с много светлина отвън, но вътре кожата не е по-добра от другите 2. Гледай ги на живо, за тея пари всички са така. Преди 2-3-4г когато беше нормално да се дават по 10-12К за Пасат Б5.5 изпадаше по някоя свежа бройка. Вече не. Избирай най-малкото зло и така.
По първата обява - гумичките на педалите са изпилени, дори стоповете са матирали... смятай, тук има над половин милион пробег. Втората обява - преден ляв калник е видимо различен сив цвят, тонове лустро вътре, на живо ще е кенеф(както и другите 2бр). 3тия е сниман с много светлина отвън, но вътре кожата не е по-добра от другите 2. Гледай ги на живо, за тея пари всички са така. Преди 2-3-4г когато беше нормално да се дават по 10-12К за Пасат Б5.5 изпадаше по някоя свежа бройка. Вече не. Избирай най-малкото зло и така.

- Stoyanov_Vw
- Автомобил: Golf Mk4
- Двигател: 1.9 TDI AHF
При всички положения регистрираният ти пести една немалка сума за регистрация и още куп нерви в кат. Най-удачно според мен е да започнеш огледа от него 

колеги можете да предложите някои читав пасат от публикуваните обяви, който сте гледали, да си заслужава парите??
- tdi fen
- Автомобил: Skoda Octavia 1U Renault Clio
- Двигател: TDI AGR
според мен най-добрият избор е този който има сервизна история която да може да пъде проверена
- lz2aii
- Автомобил: VW Passat B 5.5
- Двигател: AVB 1.9 TDI 2002
Не знам защо, но по принцип мен лично ме влекат частните обяви. Регистрираната кола не ми изглежда зле. Най-малкото спестяваш една екотакса, която сега мисля, че е 265 лева. На втората обява двигателния отсек беше толкова измит, че дори и кората я лустросали. В крайна сметка, ако си харесал тези три коли, тръгваш и ги оглеждаш една по една и взимаш най-запазената. Снимките определено изкривяват представата за реалност. Само на мен ли ми се струва, че цената и на трите е доста висока? Преди три години и половина дадох за моя кораб 5 700, а по VIN ми излиза 2002/2003г.
- 110afn
- Автомобил: Audi A6
- Двигател: AFN
krraynov написа:И трите изглеждат да са верният избор. Те и си приличат по всичко-екстериор и интериор.
Темпомат и Хайлайн не вървят задължително ръка за ръка.
Колега, и аз си търся Пасат B5.5 комби, но се зарекох да не е от България. Затова често гледам mobile.de и само частно обяви. Километрите на тези, които си дал 100 процента не са реални, даже са смешно занижени. Този излезе днес, пращам ти линк просто за сравнение - http://suchen.mobile.de/fahrzeuge/details.html?id=214773949&fuels=DIESEL&usedCarSeals=&airbag=&isSearchRequest=true&categories=EstateCar&export=NO_EXPORT&emissionClass=&zipcode=&emissionsSticker=&adLimitation=ONLY_FSBO_ADS&damageUnrepaired=NO_DAMAGE_UNREPAIRED&sortOption.sortOrder=DESCENDING&doorCount=&scopeId=C&climatisation=&vatable=&sortOption.sortBy=creationTime&minFirstRegistrationDate=2002-01-01&maxFirstRegistrationDate=2005-12-31&makeModelVariant1.makeId=25200&makeModelVariant1.modelId=25&pageNumber=2
TiL написа:За тия пари ще вземеш ауди а6 2001-2003г![]()
Хасковсия мога да се пробвам да разпитам на кой е и дали е гледана. Като цяло парите са доста за пасат.
ще съм ти благодарен ако разпиташ
Върни се в “Избор и покупка на автомобил”